Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Neljä ottelua perjantaina Liigaa – Kärkitaistelu pelataan Tampereella

Tapparan Christian Heljanko.
AOP

Liigassa pelataan perjantain kunniaksi neljä ottelua. Kierroksen suurin taistelu käydään Tampereella, kun Nokia Areenalla kohtaavat sarjaa johtava Tampereen Tappara ja kärkikahinoissa alkukauden osalta oleva Mikkelin Jukurit. Myös ysitien eteläpäässä pelataan merkittävistä pisteistä, kun tappioputkeen ajautunut Turun Palloseura isännöi Lahden Pelicansia.

Liigassa käynnistetään viikonloppu neljän ottelun voimin. Tampereella pelataan isoista pisteistä, kun Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara isännöi Mikkelin Jukureita. Tappara tulee kotiotteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun viikko sitten kaatui HPK kotiyleisön edessä 6-1 -lukemin ja tiistaina Rauman Lukko vieraissa lukemin 2-1.

Olli Jokisen valmentamalla Mikkelin Jukureilla on pitkä seitsemän ottelun mittainen pisteputki päällä. Edellisessä ottelussa Jukurit kaatoi vieraissa Vaasan Sportin 3-0 -lukemin. Ainut tappio varsinaisella peliajalla on Lappeenrannan SaiPaa vastaan kauden avauksesta. Tuolloin SaiPa oli 4-2 -lukemin parempi. Jukurit on napannut yhteensä neljä voittoa varsinaisella peliajalla, mutta jatkoaikavoittoja ei ole kertynyt.

Tommi Miettisen valmentama TPS aloitti kauden kuudella perättäisellä voitolla, mutta nyt joukkue on jäänyt pisteittä kahdessa perättäisessä ottelussa. Pelicans sai viikko sitten kolmen ottelun tappioputken poikki, mutta hävisi keskiviikon kotiottelunsa KooKoolle 4-3 -lukemin. Tommi Niemelän valmentamalla joukkueella riittää töitä, sillä kurssin olisi käännyttävä nopeasti.

Päivän muissa otteluissa KalPa isännöi Sportia ja KooKoo HPK:ta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga