Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jatkuuko matalalento? – HIFK saa kynsiinsä rypevän mestarisuosikin

Lahden Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.
AOP

Liigassa pelataan lauantaina äärimmäisen mielenkiintoinen kuuden ottelun kierros. Kierroksella nähdään todella iso kamppailu Helsingissä, kun perjantaina vierasottelunsa hävinnyt HIFK kohtaa Lahden Pelicansin. Ottelu on kahden suuren mestarisuosikin välinen taistelu, jossa on jaossa etenkin vierasjoukkueen kannalta todella isot kolme pistettä.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on aloittanut tämän Liiga-kauden erinomaisesti. HIFK on menettänyt runkosarjassa vain kertaalleen pisteitä, kun kauden avausottelussa hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara oli parempi 4-3 -lukemin varsinaisella peliajalla.

Tätä seurasi neljän ottelun mittainen voittoputki, joka päättyi perjantaina Tampereelle. Tällä kertaa Tampereen joukkueista Ilves oli parempi. Ilves otti HIFK:sta voiton voittolaukauskilpailuun edenneessä ottelussa 3-2 -lukemin. HIFK:lta maalinteossa Ilvestä vastaan onnistuivat Aron Kiviharju ja Iiro Pakarinen. Kummallekin maalit olivat kauden ensimmäiset Liigassa.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä syyskuun osalta. Pelicans on voittanut vain kaksi ottelua varsinaisella peliajalla.

Runkosarjan toisen kamppailun Pelicans voitti kotonaan, kun Oulun Kärpät kaatui 4-1 -lukemin. Viikko sitten Pelicans nappasi kauden toisen voittonsa, kun Ilves kaatui vieraissa 3-1 -lukemin vahvan esityksen päätteeksi. Seitsemästä ottelusta on koossa vain kuusi pistettä, kun viisi ottelua on päättynyt tappioon varsinaisella peliajalla.

Tällä hetkellä Pelicans on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, joka käynnistyi viime lauantaina. Pelicans on tehnyt tappioon päättyneissä otteluissa yhteensä kaksi maalia.

Mikäli Pelicans ei lauantaina saa tappioputkea poikki, niin tuska saattaa kasvaa liian suureksi kovia satsauksia tähän kauteen tehneessä organisaatiossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga