Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan murheenkryynille helpottava uutinen! – Tärkeät kolme pistettä

Oulun Kärppien huippulupaava Ville Koivunen onnistui maalinteossa.
AOP

Liigassa ennen keskiviikon viiden ottelun mittaista kierrosta viimeistä paikkaa pitänyt Oulun Kärpät otti todella tärkeät pisteet. Liigan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Kärpät onnistui hakemaan täyden pistepotin Vaasasta nihkeän esityksen päätteeksi. Kärpät hakee voittoputkelleen jatkoa seuraavaksi kotiyleisönsä edestä. 

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät otti keskiviikkona koko kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton. Kärpät kaatoi Risto Dufvan valmentaman Vaasan Sportin vieraissa 2-1 -lukemin.

Voiton myötä Kärpillä on kasassa viiden ottelun jälkeen kuusi pistettä. Ennen keskiviikkoa Kärpät oli voittanut vain kotiavauksessaan nimenomaan Sportin jatkoajan jälkeen samoin 2-1 -lukemin. Tämän jälkeen Kärppien tilille oli kertynyt vain tappioita ja yksi piste yhden voittolaukauskisatappion myötä.

Ottelussa maalinteon aloitti avauserässä vieraiden Arttu Hyry. Sport tuli vielä ensimmäisessä erässä tasoihin, kun ruotsalaishyökkääjä Johan Sundström iski kauden ensimmäisen maalinsa.

Tämän jälkeen maaleja saatiin odottaa pitkään. Lopulta voittomaali nähtiin reilut kolme minuuttia ennen päätöstä, kun Carolina Hurricanesista lainalla Oulussa pelaava Ville Koivunen ratkaisi pisteet vieraille. Koivuselle maali oli myös kauden ensimmäinen.

Kuusi pistettä Kärppien tavoin tällä kaudella kerännyt Sport jatkaa kauttaan viikonloppuna kahdella ottelulla. Perjantaina on luvassa vierasottelu Lahden Pelicansia vastaan, joka ei ole kahteen edelliseen otteluun onnistunut maalinteossa. Lauantaina Sport pelaa jälleen kotona, kun vastassa on tuttu vastustaja Mestis ajoilta, eli Mikkelin Jukurit.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga