Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikilta komea voitto! – Junnutähti ilmiliekeissä

Pelicansin Aatu Jämsen pelasi erinomaisesti Ilvestä vastaan.
AOP

Liigan runkosarjan toinen peliviikko on käynnissä. Perjantaina Tampereella kohtasivat viime kaudella välierissä kohdanneet Tampereen Ilves ja lopulta finaaleihin edennyt Lahden Pelicans. Tälläkään kertaa Tampereen tupsukorvat eivät pysyneet pussinokkien kyydissä mukana, vaan pisteet lähtivät Suomen Chicagoon. Pelicansin voiton takuumiehenä oli junioritähti.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans nappasi jo Liiga-kauden toisen voittonsa, kun joukkue kaatoi Antti Pennasen valmentaman Tampereen Ilveksen vieraskaukalossa. Nokia Areenassa oli tuloksena Pelicansin voitto 3-1 -lukemin.

Pelicans on voittanut neljästä kauden ensimmäisestä pelistään kaksi. Pelicans on kaatanut Ilveksen lisäksi Oulun Kärpät kauden toisessa ottelussaan. Tappiot ovat tulleet vierasotteluista hallitsevaa Suomen mestaria Tampereen Tapparaa ja Kuopion KalPaa vastaan.

Ilves on tällä kaudella pelannut jo viisi ottelua. Näistä on mukaan tarttunut kymmenen pistettä. Tappio Pelicansille oli kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla.

Pelicansin ykköstähti vierasvoitossa oli Aatu Jämsen. Jämsen teki ottelussa kaksi maalia vieraille. Maalit olivat hyökkääjän kaksi ensimmäistä tällä kaudella. 21-vuotias hyökkääjä teki viime kaudella runkosarjassa 17 maalia 58 otteluun. Jämsen vastasi Pelicansin 1-0 ja 2-1 -maalista. 3-1 maalista kolmannessa erässä vastasi Jonas Enlund, jonka koko viime kausi meni ohi loukkaantumisen takia.

Ottelussa vieraiden maalilla yhteensä 16 kertaa torjuneen Jasper Patrikaisen nollapelin pilasi Ilveksen ulkomaalaisvahvistus Petr Kodytek. Kodytek teki ottelun toisessa erässä 1-1 -tasoituksen ja iski samalla kauden viidennen maalinsa. Tshekkihyökkääjä saapui Ilveksen vireihin Plzenin riveistä, jossa 25-vuotias hyökkääjä oli pelannut aiemman uransa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga