Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjälle uusi kapteeni!

Boston Bruinsin Brad Marchand
AOP

NHL:n viime kauden paras joukkue on vaihtanut valmentajaa alkavan kauden alla. NHL:n runkosarjassa täysin ylivertainen Boston Bruins joutui valitsemaan uuden kapteenin, kun organisaation pitkäaikainen johtohahmo Patrice Bergeron lopetti uransa viime kauteen. Kapteeniksi valittu pelaaja ei yllätä kovinkaan montaa ihmistä NHL-piireistä.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins on valinnut uuden kapteenin. Patrice Bergeronin paikan organisaation kapteenina ottaa Bergeronin pitkäaikainen ketjukaveri, kanadalaishyökkääjä Brad Marchand.

Marchand on edustanut koko uransa Bruinsia ja kokeneella 35-vuotiaalla laitahyökkääjällä on nykyistä sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta. Marchandin lisäksi toinen erinomainen vaihtoehto kapteeniksi oli yhdysvaltaispuolustaja Charlie McAvoy.

– Olen äärimmäisen ylpeä Marchandista ja siitä millaiseksi pelaajaksi hän on tullut. Marchand on ollut Bruinsin pelaaja yli 15 vuoden ajan ja hän on saanut oppia tuona aikana erinomaisilta pelaajilta, kuten Bergeronilta sekä Zdeno Charalta, kommentoi Bruinsin omistaja Charlie Jacobs.

Marchandista tuli seurahistorian 27. kapteeni. 2000-luvulla aiemmat kapteenit ovat olleet Bergeron, Chara, Joe Thornton ja Jason Allison. Puolustajalegenda Ray Bourque toimi seuran kapteenina vuodesta 1985 aina kevääseen 2000 ennen pelaajakauppaa Colorado Avalancheen.

Urallaan Marchand on pelannut 947 ottelua ja iskenyt yhteensä 862 tehopistettä. Voittomaaleja Halifaxin kaupungista, Nova Scotiasta kotoisin olevalla hyökkääjällä on 71 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL