Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähdeltä paljastus – Takana paha loukkaantuminen

Columbus Blue Jackets jäi täysin Jack Hughesin edustaman New Jersey Devilsin jyrän alle.
AOP

NHL:ssä viime kaudella todella kovassa lyönnissä ollut New Jersey Devils lähtee alkavaan NHL-kauteen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista. Devils keräsi viime kaudella yli 110 pistettä runkosarjassa ja oli todella vaikuttava ilmestys. Menestyksen takana on erinomaiset pelaajat joista yksi on joukkueen supertähti Jack Hughes. Hughes nousi viime kauden näytöillään sarjan supertähtien joukkoon.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils on alkavalla kaudella yksi niistä joukkueista, joista puhutaan mahdollisina Stanley Cup -mestareina. Joukkue on kesällä vahvistunut merkittävästi ja puutteita on pyritty GM Tom Fitzgeraldin voimin täyttämään.

Viime keväänä Devils pääsi kotiedun turvin ensimmäisen kierroksen ottelusarjaan New York Rangersia vastaan. Pitkään näytti siltä, että Rangers menee menojaan, mutta Devils nousi 2-0 -tappioasemasta sarjassa 3-2 -johtoon ja vei lopulta ottelusarjan seitsemännessä pelissä nimiinsä. Toisella kierroksella Devils jäi täysin Carolina Hurricanesin hampaisiin ja onnistui voittamaan vain yhden ottelun.

Hurricanesia vastaan pelatussa ottelusarjassa Devilsin ykkössentteri Jack Hughes oli todella kovassa lyönnissä tekemällä viiteen otteluun tehot 3+3. Näistä tehoista neljä tehopistettä tuli kolmannessa ottelussa, jonka Devils voitti 8-4 -lukemin kotiyleisön edessä. Kolmessa ottelussa Devils jäi vain yhteen tehtyyn maaliin ja ottelusarjan viimeisessä pelissä Devils onnistui kahdesti.

Hughes kertoi vastikään Sportsnetin haastattelussa, että viidenteen otteluun osallistuminen oli täysin kiven takana.

– Oli sellainen olo etten kyllä pelaisi viidennessä ottelussa. Olen jääkiekkoilija, menin koppiin ja katsoin jätkiä, niin eihän sitä pelaamisesta kieltäydytä. Kuudes peli olisi ollut varmasti jälleen kova otatus, jos sellainen olisi tullut. Niin paha se olkapää oli, kertasi Hughes.

Golfin pelaaminen on yleensä jääkiekkoilijoiden vapaa-ajan harrastus. Tämä ei kuitenkaan käynyt päinsä Hughesin kohdalla tänä kesänä.

– Ensimmäinen kuukausi kauden jälkeen oli kuntoutusta ja golfin pelaaminen ei tullut kyseeseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL