Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläislupaukselle vihdoin sopimus! – NHL-joukkue teki kovan kiinnityksen

Yegor Sokolov Venäjän U20 joukkueessa.
AOP

Alkavalla NHL-kaudella tiukasti NHL:n pudotuspeleihin tähyävä Ottawa Senators on kiinnittänyt huippulupaavan venäläispelaajan jatkosopimukseen. NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät tällä viikolla, joten joukkueiden tulisi saada sopimuksettomat pelaajat kiinni jatkosopimuksiin. Senatorsilla näitä tapauksia on vielä yksi jäljellä.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators on kiinnittänyt lisää voimaa syvyyshyökkäykseen. GM Pierre Dorion on antanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen isokokoiselle venäläishyökkääjä Egor Sokoloville. Sokolov tienaa ensi kaudesta NHL:ssä pelatessaan 775 tuhatta dollaria, mutta AHL:ssä palkka on vain 120 tuhatta dollaria.

Heinäkuussa 23 vuotta täyttänyt isokokoinen 196 senttiä pitkä hyökkääjä on varattu NHL:n Senatorsin toimesta kesällä 2020. Senators poimi Jekaterinburgista kotoisin olevan laitahyökkääjän koko varaustilaisuuden 61 pelaajana eli toisen kierroksen lopulla.

Oikealta laukova lähes satakiloinen laitahyökkääjä siirtyi Pohjois-Amerikkaan kaudeksi 2017-18. Hyökkääjä vietti junioriuransa lopun QMJHL:ssä Cape Breton Screaming Eaglesin riveissä ennen ammattilaisuraa, joka alkoi kaudella 2020-21 AHL:ssä Belleville Senatorsin riveissä.

Kolmella viimeisellä kaudella AHL:ssä otteluja on kertynyt tilille 169 kappaletta ja näissä on syntynyt yhteensä 134 tehopistettä. Maaleja Sokolov on iskenyt yhteensä 55 kappaletta. NHL:ssä otteluja on tilillä 13 kappaletta. Viime kaudella hyökkääjä teki uransa ensimmäisen maalin maailman parhaassa kiekkoliigassa.

Senatorsilla on vielä yksi rajoitettu vapaa agentti vailla sopimusta, kun yhdysvaltalaishyökkääjä Shane Pinto ei ole saanut jatkosopimusta organisaation kanssa aikaiseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL