Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-seura teki kovan hankinnan! – Kokenut kanadalainen vahvistamaan hyökkäystä

Vancouver Canucksin Tanner Pearson jatkaa matkaa Montrealiin.
AOP

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen kahden kanadalaisjoukkueen välinen pelaajakauppa, kun Montreal Canadiens vahvisti hyökkäystään. Canadiens hankki Vancouver Canucksissa pitkään pelanneen kanadalaishyökkääjän vaihdossa kesällä seuraan siirtyneeseen maalivahtiin. Maalivahdeista Canadiensissa oli runsaudenpulaa, joten pelaajakauppa oli hyvin käytännöllinen kummallekin organisaatiolle.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens on hankkinut lisää leveyttä hyökkäykseen. Canadiens hankki kokeneen kanadalaishyökkääjä Tanner Pearsonin Vancouver Canucksista. Toiseen suuntaan GM Kent Hughesin johtama Canadiens lähetti maalivahti Casey DeSmithin. Canadiens sai pelaajakaupassa myös Canucksin kolmannen kierroksen varausvuoron kesälle 2025.

Elokuussa 31 vuotta täyttänyt Pearson on Los Angeles Kingsin ykköskierroksen varaus kesältä 2012. Pearson on juhlinut Stanley Cupin voittoa Kingsin riveissä vuonna 2014.

Kitchenerin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva hyökkääjä on 185 senttiä pitkä ja painaa reilut 90 kiloa. Vasemmalta laukova Pearson on pelannut NHL:ssä yhteensä 590 ottelua ja iskenyt näihin 272 tehopistettä.

Parhaalla kaudellaan kanadalainen on paukuttanut 45 tehopistettä. 40 tehopisteen raja on mennyt rikki kolmella eri kaudella. 20 maalin rajapyykki on mennyt poikki kahdesti. Kahdella viimeisellä kaudella loukkaantumiset ovat häirinneet hyökkääjän uraa, sillä otteluja on kertynyt vain 82 kappaletta ja tehopisteitä 39.

Ennen Canadiensiin siirtymistä hyökkääjä on edustanut Canucksin ja Kingsin lisäksi Pittsburgh Penguinsia.

Canucksiin kaupattu maalivahti DeSmith siirtyi aiemmin kesällä Penguinsista Canadiensiin pelaajakaupassa, jossa Penguins hankki San Jose Sharksista puolustaja Erik Karlssonin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL