Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippulupaus teki jatkosopimuksen pilkkahintaan! – NHL-seura kiittää

Minnesota Wildin Calen Addison jatkosopimukseen.
AOP

NHL:ssä kolmella viimeisellä kaudella heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella laulukuoroon lähtenyt Minnesota Wild on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Wild on tiukasta palkkakattotilanteesta huolimatta onnistunut kiinnittämään huippulupaavan kanadalaispelaajan jatkosopimukseen.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild on selvinnyt ikävästä pattitilanteesta. GM Bill Guerin onnistui neuvottelemaan kanadalaispuolustaja Calen Addisonin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Addison tienaa ensi kaudesta vaivaiset 825 tuhatta dollaria, mikä on selvästi puolustajan markkinarvoa alempi hinta. Addison oli viime kauden jälkeen rajoitettu vapaa agentti, joten sopimusneuvotteluilla ei ollut kiire.

Addison pelasi viime kaudella uransa ensimmäisen täyden kauden NHL:ssä, kun otteluja runkosarjaan kertyi 62 kappaletta. Tehopisteitä näihin otteluihin kertyi 29 kappaletta, mutta tehotilasto oli karusti lukemassa -17.

Addisonin vastuu hupeni loppukauden osalta, kun Wild hankki Anaheim Ducksista ruotsalaispuolustaja John Klingbergin riveihinsä.

Oikealta laukova kiekollinen puolustaja on kotoisin Brandonin kaupungista, Manitoban provinssista. 180 senttiä pitkä puolustaja on alkujaan Pittsburgh Penguinsin kakkoskierroksen varaus kesältä 2018, mutta puolustaja kaupattiin Wildiin osana pelaajakauppaa, jossa Penguins hankki Jason Zuckerin.

Tulevalla kaudella Addison taistelee kakkosparin paikasta yhdessä Brock Faberin ja Alex Goligoskin kanssa. Faber pelasi erinomaisesti viime kaudella pudotuspeleissä.

Ensi kesänä Addison tulee samaan palkankorotuksen, kun Goligoskin sopimus päättyy ja palkkakatto ottaa nousun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL