Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaisella NHL-lupauksella alkaa uusi ura! – ”Se on hienoa…”

Vancouver Canucksiin siirtynyt Aatu Räty.
AOP

NHL:ssä pelaa nykyään todella paljon suomalaisia. Suomalaisia pelaajia kuuluu moneen eri kerrokseen. Suomalaisia supertähtiä sarjasta löytyy kourallinen, kun peruspuurtajia on riittämiin. Myös nuoria ja nousevia tähtiä sarjassa on useita, ja yksi niistä on Vancouver Canucksiin kaupattu Aatu Räty. Räty pääsee aloittamaan NHL-uransa puhtaalta pöydältä.

Oulussa vuonna 2002 syntynyt Aatu Räty aloittaa ensimmäisen täyden kautensa NHL:n Vancouver Canucksin riveissä. 21 vuotta marraskuussa täyttävä keskushyökkääjä aloitti uransa New York Islandersin riveissä, joka varasi suomalaisen kesän 2021 NHL:n varaustilaisuudessa.

Toisella kierroksella poimittu suomalainen sai Islandersissa tililleen yhteensä 12 ottelua viime kaudella ennen kauppaa Canucksiin. Islanders hankki Canucksista jättimäisellä pelaajakaupalla Bo Horvatin riveihinsä.

Kesken viime kauden Canucksiin siirtynyt suomalainen paukutti kaksi maalia ja yhteensä 12 tehopistettä AHL:ssä Abbotsford Canucksin riveissä 25 otteluun. NHL:ssä Rädylle kertyi yksi syöttöpiste kolmeen otteluun uuden joukkueen riveissä.

– Se on hienoa, että voi aloittaa kauden täältä. Nyt on päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin ja luomaan hyviä suhteita pelikavereiden kanssa, kommentoi Räty NHL.comin haastattelussa.

Canucksissa on Rädylle kaavailtu isoa roolia vahvana kahdensuunnan keskushyökkääjänä tulevaisuuteen.

– Hän on juuri sellainen. Räty on erinomainen aloituksissa ja loistava pelaamaan alivoimaa. Hän voi kehittyä vielä merkittävästi, kun takana on vasta pari kautta ammattilaisena, kommentoi apulaismanageri Ryan Johnson suomalaishyökkääjää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL