Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Huippuhyökkääjä aloittanut Liigan väkevästi – ”Vastannut huutoon…”

Ilveksen Oula Palve johtaa Liigan pistepörssiä.
AOP

Liigan yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Tampereen Ilves on aloittanut kauden todella vahvasti. Ilves on kerännyt Liigan runkosarjan jokaisesta ottelusta pisteitä matkaansa ja on sarjataulukossa avausviikon jälkeen toisena. Edellä on vain Turun Palloseura, joka on kolmella edellisellä kaudella ollut kahdesti finaaleissa. Ilveksen kesän tähtihankinta on aloittanut myös kauden hyvin ja siitä osoituksena on hurjat tehot.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves on aloittanut kauden Liiga-kaukaloissa erinomaisesti. Ensimmäisellä viikolla Ilves on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään kolme maalia ja saanut pisteitä matkaan jokaisesta ottelusta. Kauden avausottelussa Ilves nappasi 4-3 -voitolla pisteet Porin Ässien vieraista.

Kotiavauksessa Ilves kärsi tappion jatkoajan jälkeen Rauman Lukolle, mutta lauantaina pistetili aukesi komeasti myös kotiyleisön edessä. Tupsukorvat kaatoi Hämeen paikallisessa HPK:n tylyin 6-3 -lukemin.

Vahva Liiga-kauden alku ei ole yllätys, sillä Ilves on voittanut myös CHL:n runkosarjan neljä ensimmäistä kamppailua. CHL:ssä Ilves kohtaa runkosarjan osalta vielä Ranskan suurseura Rouen Dragonsin vieraissa ja SHL:n Färjestadt BK:n kotonaan lokakuussa.

Ilveksen paidassa vahvasti on kautensa aloittanut Suomeen täksi kaudeksi palannut keskushyökkääjä Oula Palve. Palve on iskenyt kolmeen otteluun maalin ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Palve johtaa Liigan pistepörssiä ennen viidessä pisteessä olevia Petrus Palmua, Leevi Viitalaa ja Antti Kalapudasta.

Ilveksen nuori ja huippulupaava laitahyökkääjä Jani Nyman johtaa seuran sisäistä maalipörssiä kahdella maalilla. Seattle Krakenin varaama laitahyökkääjä on tehnyt neljä tehopistettä.

31-vuotias Palve pelasi kolme edellistä kautta SHL:ssä ja iski parhaalla kaudellaan Brynäs IF:n riveissä 35 tehopistettä. Ennen Eurooppaan paluuta Palve vietti kauden AHL:ssä. Hyökkääjä aloitti Pittsburgh Penguinsin farmiseurassa, mutta siirtyi kesken kauden Dallas Starsin farmiin. 60 AHL-otteluun hyökkääjä teki kolme maalia 13 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga