Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lukolle kauden avauspisteet! – Ilveksen paukut loppui kesken

Rauman Lukon Tuukka Tieksola iski kauden toisessa pelissä voittomaalin.
AOP

Liigassa pelattiin torstaina kauden kolmas kierros, kun Nokia Areenassa Tampereen Ilves pelasi kauden toisen ottelunsa. Ilves aloitti keskiviikkona kautensa hienolla vierasvoitolla Porin Ässistä, mutta kärsi kotiavauksessaan tappion. Tappion aiheutti Rauman Lukko, joka taipui omassa kotiavauksessaan tiistaina Hämeenlinnan Pallokerholle.

Tomi Lämsän valmentama Rauman Lukko otti kauden ensimmäisen voittonsa Liigassa. Lukko haki kaksi pistettä Tampereen Ilveksen vieraista Nokia Areenalta 4-3 -lukemin. Lukon voittomaalin jatkoajalla iski Carolina Hurricanesista lainalla Raumalla pelaava Tuukka Tieksola. Tieksolalle maali oli kauden ensimmäinen.

Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Matias Mäntykivi, Les Lancaster ja Dominik Masin. Mäntykivi ja Lancaster osuivat vajaan viiden minuutin sisään toisen erän alkuun. Tshekkipuolustaja Masin iski kolmannen erän alussa 3-3 -tasoituksen. Täksi kaudeksi Suomeen palannut keskushyökkääjä Oula Palve syötti ottelussa kaksi maalia.

Lukon maleista varsinaisella peliajalla vastasivat Julius Mattila, Pathrik Westerholm ja Sebastian Repo. Tähtipuolustaja Tarmo Reunanen syötti kaksi maalia ja ulkomaalaishankinta Brendan Burke otti myös kaksi syöttöpistettä tililleen. Samuel Harvey torjui uransa ensimmäisen voiton Liigassa napaten 14 koppia. Ilveksen maalilla Jonas Gunnarsson torjui 19 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga