Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaislupaus pääsi hurjaan kenttään! – Tuloksena murskavoitto

TPS:n Mikael Pyyhtiä.
AOP

NHL:ssä on tällä viikolla käynnistynyt nuorten ja lupaavien pelaajien harjoitusleirit. Näillä leireillä nuoret lupaukset antavat organisaatioille näyttöjä ja yrittävät lunastaa paikkoja NHL:n varsinaiselle harjoitusleirille. Michiganissa pelataan tuttuun tyyliin arvostettu turnaus Traverse Cityssä, jossa on mukana useita joukkueita. Mukana on suomalaisittain huippumielenkiintoinen Columbus Blue Jackets.

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets lähtee ensi kauteen todella mielenkiintoisesta tilanteesta. Blue Jacketsissa on uusi päävalmentaja ja joukkueen kokoonpanoa on parannettu merkittävästi sitten viime kauden.

Traverse Cityssä pelattavassa nuorten pelaajien harjoitusturnauksessa Blue Jackets esittelee faneilleen ensimmäistä kertaa muun muassa Venäjällä pelanneen Dmitri Voronkovin sekä kesän ykköskierroksen varauksen, kanadalaishyökkääjä Adam Fantillin.

Fantilli ja Voronkov pelasivat ykköskentässä turnauksen ensimmäisessä ottelussa, jossa Blue Jackets kaatoi Toronto Maple Leafsin tylysti 7-3 -lukemin.

Tähtihyökkääjät saivat vierelleen ykköskenttään suomalaislupaus Mikael Pyyhtiän. Turun Palloseurassa viime kaudella kiekkoillut Pyyhtiä on kärkkymässä paikkaa suoraan NHL-miehistöön ensi viikolla alkavalla leirillä.

Pyyhtiä pelasi viime kaudella kaksi ottelua NHL:ssä ja sai tililleen yhden syöttöpisteen. AHL:ssä Cleveland Monstersin riveissä otteluja on kasassa uralta jo seitsemän kappaletta ja näissä on syntynyt kolme maalia.

Blue Jackets kohtaa lauantaina isäntäjoukkue Detroit Red Wingsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL