Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n ruotsalaistähdeltä paljastus! – ”Olen tehnyt selväksi…”

Calgary Flamesin Elias Lindholm saavutti hurjan rajapyykin.
AOP

NHL:ssä viime kaudella monien suureksi pettymykseksi pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Calgary Flames on kriittisessä tilanteessa. Joukkue lähtee uudessa valmennuksessa tulevaan NHL-kauteen ja usean merkittävän pelaajan sopimus on katkolla. Tämä tietää kesällä joukkueen GM:ksi palkatulle Craig Conroylle päänvaivaa.

Ryan Huskan valmennukseen kesällä siirtynyt Calgary Flames on tiukassa tilanteessa. Joukkue teki vuosi sitten kovia ratkaisuja NHL:n siirtomarkkinoilla, mutta ensimmäinen kausi kovien siirtojen jälkeen meni penkin alle todella pahasti.

Tähän kauteen joukkue lähtee mielenkiintoisesta tilanteessa. Kokoonpano vaikuttaa todella hyvältä, mutta tulevaisuuden kannalta on pystyttävä tekemään ratkaisuja ja ne ovat GM Craig Conroylle todella merkittäviä.

Pitkäaikaisten pelaajien osalta Dillon Duben, Mikael Backlundin ja Elias Lindholmin sopimukset päättyvät hyökkäyksestä. Puolustajista Noah Hanifin ja Chris Tanev ovat ilman sopimusta tämän kauden jälkeen.

Lindholm on toiminut pitkään Flamesin ykkössentterinä, mutta ruotsalaishyökkääjä täyttää joulukuussa 29 vuotta. Bodenin kaupungista Ruotsista kotoisin oleva Lindholm on tienannut koko urallaan tähän mennessä reilut 32 miljoonaa dollaria.

Lindholm haluaisi omien sanojensa mukaan jatkaa Flamesissa.

– Olen tehnyt selväksi, että haluan pysyä Calgaryssa.

Nykyisen kuuden vuoden mittaisen sopimuksen palkka yhtä kautta kohden on vaivainen 4,85 miljoonaa dollaria. Kolmen viimeisen kauden aikana Lindholm on iskenyt yhteensä 193 tehopistettä 218 otteluun.

Tämä tarkoittaa sitä, että palkkaan on tulossa merkittävä korotus ja NHL:n vapailta markkinoilta ensi heinäkuussa ruotsalaiselle on tarjolla vähintään yli 55 miljoonan dollarin sopimus.

Mikäli Flames antaa seitsemän tai kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen ruotsalaiselle, niin joukkueella on neljä yli 30-vuotiasta hyökkääjää kiinni pitkissä sopimuksissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL