Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolina Hurricanes testaa lukuisia pelaajia NHL:n harjoitusleirillä

Bostonin Zboril ja Philadelphian Kieffer Bellows.
AOP

NHL:ssä viime kaudella itäisen konferenssin finaaleihin Florida Panthersia vastaan edennyt Carolina Hurricanes virittää ensi kauden joukkuettaan. Hurricanes on tehnyt kuuden hyökkääjän ja yhden puolustajan kanssa koeaikasopimuksen NHL:n harjoitusleirille, joka käynnistyy ensi viikolla. Mukana on kokeneita NHL-pelaajia, jotka tulevat löytämään paikkansa AHL:n puolelta suurella todennäköisyydellä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes on kiinnittänyt harjoitusleirille lukuisia kokeneita NHL-pelaajia. Hurricanes antoi koeaikasopimuksen yhteensä seitsemälle pelaajalle joista kuusi on hyökkääjiä. Mukana on NHL:stä tuttuja pelaajia.

Hyökkääjät ovat Zach Aston-Reese, Kieffer Bellows, Cory Conacher, Jayden Halbgewachs, Brendan Perlini ja Nick Shore. Ainut puolustaja on Anaheim Ducksissa viime kaudella pelannut Nathan Beaulieu.

Näistä pelaajista suurimmalla todennäköisyydellä ensi kaudeksi sopimuksen Hurricanesiin saa Aston-Reese.

Aston-Reese on läpi uransa ollut monipuolinen kolmos-neloskentän puurtaja, joka ei vuoda puolustussuuntaan.

Yhdysvaltalaishyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä 307 ottelua ja iskenyt näissä 42 maalia sekä yhteensä 80 tehopistettä. Viime kaudella Toronto Maple Leafsissa hyökkääjä teki uransa kovimman maalimäärän, kun osumia syntyi kymmenen. 20 tehopisteen rajaa Aston-Reese ei ole onnistunut rikkomaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL