Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Uudistunut Tappara hakee kolmatta putkeen! – Tässä on ainut hidaste

HC Davos, Tappara Valtteri Kemiläinen CHL
AOP

Viimeiset kaksi Suomen mestaruutta Liigassa napannut Tampereen Tappara on tämän kauden Liigassa vasta yksi suosikeista. Suurin mestarisuosikki Tappara ei missään suhteessa ole, mutta varteenotettava vaihtoehto kuitenkin. Joukkueessa on yksi heikompi osa-alue, joka saattaa vesittää joukkueen mahdollisuuden mestaruudesta taistelemiseen.

Ruotsalaisvalmentaja Rikard Grönborgin alaisuuteen siirtynyt Tampereen Tappara lähtee hakemaan Liigassa kolmatta Suomen mestaruutta putkeen. Tappara on ollut kahdella edellisellä kaudella täysin ylivertainen joukkue Liigaan eikä finaalisarjoissa Turun Palloseura tai Lahden Pelicans ole saaneet käytännössä mitään aikaiseksi.

Alkavalle kaudelle Tapparan maalivahti- ja puolustuspeli on edelleen erinomaista luokkaa, ja antaa mahdollisuuden voittoon runkosarjan jokaisessa ottelussa, mutta hyökkäyspeli tulee olemaan ongelma. Hyökkäykseen löytyy taitoa laidoille, mutta keskikaistalla on isoin aukko.

Otto Somppi saapuu täksi kaudeksi Tampereelle Rauman Lukon riveistä, jossa syntyi 19 tehopistettä viime kaudella. Sompin lisäksi joukkueeseen saapuu pitkänlinjan Liiga-hyökkääjä eli Heikki Liedes.

Somppi ja Liedes ovat laatupelaajia kakkos-kolmoskenttään, mutta kummastakaan ei ole täyttämään Jori Lehterän jättämiä saappaita.

Keskikaistalla odotetaan isoa läpimurtoa Calgary Flamesin varaamalta Topi Rönniltä, jolla on yhteensä 42 Liiga-ottelun kokemus ennen tätä vuotta.

Ulkomailta hyökkäykseen on hankittu laitahyökkääjiä, eli Nick Baptiste, Nick Halloran ja kokenut Carter Camper.

Niko Ojamäki teki viime kaudella runkosarjaan yhteensä 20 maalia. Tällä kaudella Ojamäki pelaa Sveitsin NL-liigan EHC Klotenissa, joten siinäkin on saappaita täytettäväksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga