Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Miljoonavelat ei haittaa? – TPS hakee uutta nousua kohti kärkeä

TPS:n ruotsalaissentteri Linus Fröberg.
AOP

Turun Palloseuralla kävi viime kaudella organisaation tasolla todella nolosti. TPS oli kahdella edellisellä kaudella käynyt Liigan finaaleissa, mutta viime kaudella joukkue valahti suorasta puolivälieräpaikasta ulos. Lopulta TPS tippui Porin Ässien käsittelyssä ulos pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Tämän jälkeen joukkueessa tapahtui merkittäviä muutoksia ja tällä kaudella joukkueelta odotetaan vahvempaa suorittamista.

Hurjia tappioita taloudellisella puolella viime vuosina tehnyt Turun Palloseura on ollut melko sekaisessa tilanteessa. Viime kauden jälkeen joukkue antoi monoa loistavaa työtä organisaatiossa tehneelle Jussi Ahokkaalle ja palkkasi Tommi Miettisen Kuopion KalPasta peräsimeen.

Miettinen tuo TPS:n pitkälti samantyylisen pelin, mitä Ahokaskin tuotti. Viime kaudella joukkueessa oli liikaa häiritseviä tekijöitä sekä epäselvyyttä johtamiskulttuurista.

Tälle kaudelle joukkue on osittain ratkaissut ongelman keskikaistan suhteen, kun ruotsalaishyökkääjä Linus Fröberg saapui SHL:stä TPS:n ykkössentteriksi. Voimahyökkääjä Markus Nurmi palasi AHL:stä kotoisaan Liigaan, mutta joutuu jatkossa tulemaan toimeen ilman Juuso Pärssistä, jonka kanssa pelit sujuivat loistavalla tasolla.

Puolustukseen TPS hankki lisää kovuutta tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsenin muodossa. Suomalaisista pelaajista TPS onnistui houkuttelemaan maajoukkueessakin esiintyneen Casimir Jurgensin mukaan. Selvää kiekollista ykköspuolustaja joukkueessa ei tällä kaudella ole.

Emil Johansson on rikkonut Vaasan Sportissa aiemmilla kausilla 20 pisteen rajapyykit, mutta on saanut rajatonta vastuuta.

Maalivahtipeli on yksi isoimmista kysymysmerkeistä. Lassi Lehtinen jatkoi Turusta matkaa ja tilalle palkattiin yliopistosarjoissa pelannut Filip Lindberg. Lindberg pelasi Pohjois-Amerikassa kaksi viime kautta AHL:ää Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä ollen Pittsburgh Penguinsin sopimuspelaaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga