Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki teki kovan hankinnan! – Tehomies tarttui haaviin

Tomas Tatar sopimukseen Devilsin kanssa
AOP

Kesällä 2022 NHL:n Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Colorado Avalanche on tehnyt harjoitusleirien alla todella merkittävän hankinnan. Avalanche sai lisää leveyttä hyökkäykseen hankkimalla erinomaista kiekkoa viime kaudella pelanneen slovakialaishyökkääjän riveihinsä. Sopimus on äärimmäisen edullinen lähtökohtiin nähden.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on tehnyt merkittävän hankinnan. Viime kaudella NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Seattle Krakenin käsittelyssä taipunut organisaatio hankki edullisella sopimuksella laatuhyökkääjän. GM Chris MacFarland antoi slovakialaishyökkääjä Tomas Tatarille vuoden mittaisen sopimuksen. Tatar tienaa ensi kaudesta 1,5 miljoonaa dollaria.

32-vuotias laitahyökkääjä pelasi yhden uransa parhaimmista kausista New Jersey Devilsissä. 82 otteluun runkosarjassa slovakialainen teki 20 maalia ja yhteensä 48 tehopistettä. Tatar ei kuitenkaan saanut jatkosopimusta Devilsiin ja joutui pitkään odottelemaan sopimusta tulevalle kaudelle.

Joulukuussa 33 vuotta täyttävä hyökkääjä on kotoisin Ilavan kaupungista. 178 senttiä pitkä laitahyökkääjä painaa reilut 80 kiloa. Detroit Red Wings varasi hyökkääjän kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella vuorolla 60.

Urallaan tähän mennessä lähes 40 miljoonaa dollaria NHL:ssä pelaamalla tienannut hyökkääjä on takonut 783 otteluun runkosarjassa 455 tehopistettä. Maaleja on syntynyt 211. Tehopisteiden puolesta paras kausi on ollut Montreal Canadiensin paidassa 2019-20. Koronan keskeyttämällä kaudella hyökkääjä teki 68 otteluun 22 maalia ja yhteensä 61 tehopistettä.

Devilsin, Canadiensin ja Red Wingsin lisäksi Tatar on pelannut Vegas Golden Knightsin riveissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL