Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n hallitseva mestari kiinnitti huippulupaavan pelaajan

Anaheim Ducksin Max Comtois iski maalin Calgary Flamesia vastaan.
AOP

Viime kauden päätteeksi Stanley Cup -mestaruutta ylivoimaiseen tyyliin juhlinut Vegas Golden Knights on tehnyt todella kovan kiinnityksen harjoitusleirille. Golden Knights on antanut koeaikasopimuksen entiselle huippulupaukselle, jonka kaksi edellistä kautta ovat NHL:ssä olleet vaikeita.

Bruce Cassidyn valmennuksessa Stanley Cupiin edennyt Vegas Golden Knights on hankkinut lisää laatua hyökkäykseen. GM Kelly McCrimmon antoi koeaikasopimuksen kanadalaishyökkääjä Maxime Comtoisille, joka on NHL-uransa alun kiekkoillut Anaheim Ducksin riveissä. Comtois jäi rajoitettuna vapaana pelaajana ilman perustarjousta kesäkuun lopussa, joten kanadalainen valahti vapaille markkinoille.

Comtois on uransa aikana pelannut NHL:ssä yhteensä 210 ottelua. Näissä taitava laitahyökkääjä on paukuttanut 38 maalia ja yhteensä 86 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Ducksissa hyökkääjä teki 55 otteluun 33 tehopistettä. Kausi 2020-21 on ainut jolloin Comtois on rikkonut kymmenen maalin rajapyykin. Maaleja syntyi tuolloin 16 kappaletta.

Tammikuussa vuonna 1999 syntynyt Comtois täyttää vuodenvaihteessa 25 vuotta. Vasemmalta laukova 188 senttiä pitkä ja lähes sata kiloa painava laitahyökkääjä on kotoisin Longeuilin kaupungista, Quebecin provinssista. Ducks varasi hyökkääjän kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella vuorolla 50.

Mikäli Golden Knightsista Comtois paikan ottaa, niin organisaatiolla on lähes miljoona dollaria palkkakatossa tilaa sopimuksen tekemiseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL