Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicans yksi mestarisuosikeista! – Kirkastuuko hopea kovilla satsauksilla?

Ryan Lasch Lahden Pelicansin paidassa.
AOP

Viime kaudella sensaatiomaisesti Liigassa finaaleihin edennyt Lahden Pelicans on tehnyt tälle kaudelle kovia satsauksia. Pelicansin organisaatiossa halutaan selvästi kirkastaa 2010-luvun alun jälkeen tulleet kaksi hopeaa kullaksi, mutta tehtävä on äärimmäisen haastava. Pelicans kuuluu neljän muun joukkueen kanssa koviin mestarisuosikkeihin.

Tommi Niemelän valmennuksessa Lahden Pelicans nousi viime kaudella kaikkien todella suureksi yllätykseksi aina Liigan finaaleihin asti. Pelicans kärsi finaaleissa selvän tappion Jussi Tapolan valmentamalle Tampereen Tapparalle. Tälle kaudelle organisaatiossa on tehty selväksi, että vain mestaruus kelpaa.

Kaksi merkittävää siirtoa joukkueen tämän kauden menestystä tukemaan ovat kokeneiden pelaajien hankinnat. Maalille Pelicans hankki MM- ja olympiakultaa urallaan voittaneen Jussi Olkinuoran.

Hyökkäyksen ykköstähdeksi Pelicans kaappasi jo kokeneen yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Laschin. Laschille visiitti Lahteen on jo uran kolmas. Aiemmin urallaan Lasch on pelannut Pelicansin riveissä yhteensä 85 ottelua ja iskenyt näissä hurjat 99 tehopistettä.

Kahden viime kauden aikana Lasch teki Frölunda HC:n riveissä SHL:ssä 93 otteluun 90 tehopistettä, joten 60 pisteen rikkoontumista voidaan tällä kaudella odottaa Liigassa.

Puolustukseen Pelicans hankki tshekkiläistä kokemusta, kun pitkään KHL:ssä pelannut Michal Jordan ja Toronto Maple Leafsin organisaatioon viime kaudet kuulunut Filip Kral saapuivat Lahteen. Viime kaudella Pelicansissa erinomaisella tasolla pelasi ruotsalaispuolustaja Viktor Persson, joka jatkaa edelleen Lahdessa.

Suurin murhe Pelicansilla on keskikaistalla. Selvää ykkössentteriä joukkueessa ei ole ollut Hannes Björnisen jälkeen. Sakke Hämäläinen on kolmella edellisellä kaudella pelannut 178 ottelua Liigassa ja tehnyt näissä 53 tehopistettä. Ruotsista Pelicans hankki Laschin seurakaveri Patrik Carlssonin keskikaistalle. Viime kaudella hyökkääjä teki 25 tehopistettä Frölundassa ollen joukkueen neljänneksi tehokkain pelaaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga