Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL käynnistyy ensi viikolla – Näitä joukkueita vastaan Suomen suurseurat pelaavat

CHL arkistokuva Nokia Areena
AOP

Jääkiekon Mestarien liiga eli CHL käynnistyy uudistetun runkosarjan voimin tulevalla viikolla. Mukana Suomesta on hallitseva Suomen mestari ja CHL-mestari Tampereen Tappara, Tampereen Ilves, Lahden Pelicans sekä Rauman Lukko. Nämä joukkueet pelaavat yhteensä kuusi runkosarjaottelua ennen mahdollisia pudotuspelejä. Suomalaiset pelaavat yhteensä 16 eri Euroopan joukkuetta vastaan runkosarjan aikana.

CHL:n hallitseva mestari Tampereen Tappara yrittää jälleen menestyä Euroopan kiekkokaukaloissa. Tappara on pelannut kahdella edellisellä kaudella CHL:n finaalissa ja joukkue on myös voittanut Suomen mestaruuden kahdesti putkeen. Tapparan lisäksi CHL:ssä tänä vuonna ovat mukana paikallisvastustaja Tampereen Ilves, viime kevään finaalivastus Liigasta eli Lahden Pelicans sekä kevään 2021 Suomen mestari Rauman Lukko.

Ilves ja Pelicans pelaavat runkosarjassa pitkälti samoja vastustajia vastaan. Ilves kohtaa runkosarjassa Tshekin Extraliigan Dynamo Pardubicen, Ocelari Trinecin ja Vitkovice Rideran. Näiden lisäksi vastassa ovat Ranskan Rouen Dragons, SHL:n Färjestadt BK ja Keski-Euroopan ICEHL:n HC Bolzano. Pelicans kohtaa näistä joukkueista Ocelarin, Rideran, HC Bolzanon sekä Dragonsin. Näiden lisäksi Tommi Niemelän valmentama ryhmä pelaa Red Bull Salzburgia ja SHL:n kestomenestyjä Växjö Lakersia vastaan.

Edelliset kolme Suomen mestaruutta Liigassa nimiinsä vieneet Tappara ja Lukko pelaavat myös pitkälti samoja vastustajia vastaan. Lukko kohtaa Tapparan tavoin Belfast Giantsin, Tanskan Aalborg Piratesin, Sveitsin NL-liigan Rapperswil-Jona Lakersin ja DEL-liigan Adler Mannheimin. Lukko pelaa lisäksi DEL-liigan Adler Mannheimia ja NL-liigan Geneve-Servetteä vastaan. Tapparalla odottaa SHL:n Skellefteå AIK ja NL-liigan EHC Biel-Bienne vastassa neljän ensimmäisen joukkueen lisäksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL