Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

CHL

Adler Mannheim täynnä entisiä NHL-pelaajia! – Kohtaa Lukon ja Tapparan CHL:ssä

Adler Mannheim Korbinian Holzer.
AOP

Saksan suurseura Adler Mannheim pelaa tänä vuonna CHL:ssä. Adler on pelannut kahdella edellisellä kaudella DEL-liigan välierissä, mutta ei ole onnistunut voittamaan mestaruutta neljään kauteen. 2010-luvun alusta Adler on voittanut yhteensä kaksi kertaa Saksan mestaruuden. Tänä vuonna joukkuetta vahvistaa kaksi suomalaispelaajaa.

Ruotsalaisvalmentaja John Lundskogin valmennukseen siirtynyt Adler Mannheim hakee menestystä tällä kaudella niin DEL-liigassa Saksassa kuin CHL:ssä. Joukkueessa pelaa paljon entisiä NHL:ssä meritoituneita pelaajia, joten lähtökohdat ovat hyvät.

Visbystä kotoisin oleva Lundskog täyttää syyskuun alussa 39 vuotta. Lundskog siirtyi saksalaisen suurseuran peräsimeen Sveitsin NL-liigan suurseura SC Bernistä, jossa valmensi kaksi edellistä kautta. Sveitsissä ruotsalainen vietti yhteensä neljä vuotta, jonne valmentaja siirtyi SHL:n suurseura Frölunda HC:stä.

Suomalaispelaajien eli puolustaja Jyrki Jokipakan ja laitahyökkääjä Markus Hännikäisen tähdittämä Adler pelaa CHL:n alkusarjassa suomalaisjoukkueista Tampereen Tapparaa sekä Rauman Lukkoa vastaan. Lukon ja Tapparan joukkue kohtaa Suomessa juuri ennen Liigan runkosarjan alkua syyskuun seitsemäs sekä kymmenes päivä.

Lukon ja Tapparan lisäksi joukkue pelaa CHL:n runkosarjassa HC Bolzanoa, Red Bull Salzburgia, Rouen Dragonsia sekä HC Kosicea vastaan.

Viime vuonna joukkueen paras pistemies DEL-liigassa oli saksalaishyökkääjä Matthias Plachta, joka teki 53 otteluun 13 maalia ja yhteensä 48 tehopistettä. Ulkomaalaisvahvistuksista kanadalainen Jordan Szwarz teki yhdeksän maalia ja 28 tehopistettä sekä keskushyökkääjä Ryan MacInnis 22 tehopistettä 37 otteluun.

Täksi kaudeksi joukkue hankki KHL:stä kanadalaiset puolustaja John Gilmourin ja keskushyökkääjä Linden Veyn. Vey teki Kazakstanin suurseura Barys Astanassa viime kaudella 57 otteluun 41 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta CHL