Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n ykkösvaraukselle jättisopimus!

Alexis Lafreniere tuulettaa NY Rangersin tekemää maalia.
AOP

NHL:ssä viime kaudella karusti heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tippunut New York Rangers on kiinnittänyt tähtihyökkääjän jatkosopimukseen. Rangers on saanut pitkien neuvottelujen jälkeen jatkosopimuksen aikaiseksi kanadalaisen laitahyökkääjän kanssa, jonka alku maailman parhaassa jääkiekkosarjassa ei ole ollut helpoin.

Peter Lavioletten valmennukseen alkavalla kaudella siirtyvä New York Rangers on kiinnittänyt tähtihyökkääjän jatkosopimukseen. GM Chris Drury on sorvannut kanadalaishyökkääjä Alexis Lafrenieren kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on huimat 4,65 miljoonaa dollaria.

Lafreniere tienaa uudella sopimuksellaan keskimäärin 2,325 miljoonaa dollaria kaudesta ja on sopimuksen päättyessä rajoitettu vapaa agentti, kuten oli myös tänä kesänä.

22 vuotta lokakuussa täyttävä kanadalaishyökkääjä on kotoisin St-Eustachen kaupungista, Quebecin provinssista. 185 senttiä pitkä vasemmalta laukova hyökkääjä painaa 88 kiloa ja oli Rangersin ykkösvaraus kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudessa. Samaisessa varaustilaisuudessa toisena varattiin Quinton Byfield Los Angeles Kingsiin ja saksalaishyökkääjä Tim Stutzle Ottawa Senatorsiin. Kolmesta kärkivarauksesta saksalaishyökkääjän ura on ollut toistaiseksi paras NHL:ssä.

Kolmella kaudellaan NHL:ssä Lafreniere on pelannut yhteensä 216 ottelua ja näissä on syntynyt 47 maalia sekä 91 tehopistettä. Mennyt kausi oli kanadalaisen paras NHL:ssä, sillä 81 otteluun syntyi 16 maalia ja yhteensä 39 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL