Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n huippulupaukselle jatkosopimus! – ”Nyt tai ei koskaan…”

Toronto Maple Leafsia edustanut Justin Holl siirtyy Detroit Red Wingsin riveihin, jossa pelaa Joe Veleno.
AOP

Edellisellä kaudella mukaan NHL:n pudotuspelitaisteluun noussut Detroit Red Wings on kiinnittänyt huippulupaavan hyökkääjän jatkosopimukseen. Organisaation GM Steve Yzerman antoi tuoreella sopimuksella käytännössä viimeisen näytönpaikan hyökkääjälle Red Wingsin organisaatiossa.

Derek Lalonden valmennuksessa viime kaudella erinomaista jääkiekkoa pelannut Detroit Red Wings on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Red Wingsin GM Steve Yzerman antoi joukkueen kanadalaishyökkääjä Joe Velenolle vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Veleno tienaa uudella sopimuksellaan 825 tuhatta dollaria. Sopimus on yksisuuntainen, joten palkka on NHL:n ja AHL:n puolella sama.

23-vuotias Veleno on kotoisin Montrealin kaupungista, Quebecin provinssista. 185 senttiä pitkä hyökkääjä on Red Wingsin ykköskierroksen varaus kesältä 2018. Red Wings poimi vasemmalta laukovan hyökkääjän vuorolla 30.

Veleno on pelannut kolme kautta NHL:ssä joista kaksi edellistä ovat täysiä kausia. 152 runkosarjaotteluun kanadalainen on takonut 18 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä. Viime kaudella 81 otteluun syntyi yhdeksän maalia ja yhteensä 20 tehopistettä, joka on yhden kauden ennätys. Viime kaudella Veleno sai peliaikaa keskimäärin 12.47 minuuttia ottelussa, mutta keskushyökkääjälle hyvinkin merkittävä tilasto eli aloitusprosentti oli varsin huono 42,5.

Red Wings teki kesällä vapailta markkinoilta sopimuksen Colorado Avalanchea edustaneen J.T. Compherin kanssa. Compher on kaavailtu kakkossentteriksi Dylan Larkinin taakse. Nyt Red Wings kaavailee Velenolle paikkaa kolmossentterinä, josta kilpailee myös isommalla vastuulla pelannut Markus Rasmussen. Myös nuori ja erittäin lupaava itävaltalaishyökkääjä Marco Kasper on mukana taistelussa kolmossentterin paikasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL