Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tätä jättisopimus tarkoittaa! – NHL:n kestomenestyjällä runko sidottu pitkälle tulevaisuuteen

Tampa Bay Lightning haki ryöstön Torontosta.
AOP

NHL:n ehdottomiin kestomenestyjiin kuuluva Tampa Bay Lightning yllätti tällä viikolla tekemällä kanadalaishyökkääjälle jättimäisen sopimuksen. Lightning on ollut neljällä viimeisellä kaudella kolmesti Stanley Cup -finaaleissa ja nostanut arvostettua pyttyä kahdesti. Mestaruuksia voi olla luvassa myös seuraavan neljän vuoden aikana.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on sopimusteknisessä mielessä äärimmäisen hyvässä tilanteessa. Lightningin GM Julien BriseBois on tehnyt hyvää työtä pakonsanelemissa tilanteissa. Nyt tulevaisuus näyttää jälleen kirkkaalta, kun merkittävät pelaajat ovat kiinni sopimuksissa ja palkkakaton odotetaan nousevan reilusti seuraavien vuosien aikana.

Kahden viimeisimmän Stanley Cupin pääarkkitehdit runkopelaajien osalta ovat osaltaan olleet kapteeni Steven Stamkos ja ruotsalaisjätti, tähtipuolustaja Victor Hedman. Stamkos kääntyy nyt kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksensa viimeiselle kaudelle 33-vuotiaana. Stamkos syö tulevalla kaudella palkkakatosta 8,5 miljoonaa dollaria. Stamkosin jatkosopimus ei tule olemaan suuri ongelma Lightningille tulevana kesänä. Hedmanilla on nykyistä kahdeksan vuoden sopimustaan vielä kaksi vuotta jäljellä todella kevyeen vajaan 7,9 miljoonan dollarin kausihintaan.

Lightning jatkoi menneellä viikolla kanadalaishyökkääjä Brandon Hagelin sopimusta kahdeksalla vuodella. Hagelin sopimus pyörähtää käyntiin vasta vuoden päästä. Kaudelle 2024-25 Lightning on sitonut hyökkääjiin rahaa kiinni vajaat 42 miljoonaa dollaria ja puolustajiin vajaat 24 miljoonaa dollaria. Maalivahdit Andrei Vasilevskiy etunenässä vievät palkkakatosta 10,3 miljoonaa dollaria.

Tämä tarkoittaa sitä, että ilman Stamkosin jatkosopimusta Lightning on käyttänyt kauden 2024-25 palkkoihin reilut 76 miljoonaa dollaria. Alkavalle kaudelle palkkakatto on 83,5 miljoonaa dollaria, joten tälläkin palkkakatolla tilaa olisi reilut seitsemän miljoonaa jatkosopimuksien tekemiselle. Palkkakatto voi nousta jopa 90 miljoonaan dollariin, mutta erilaiset huhut pitävät neljän miljoonan dollarin nousua odotettavana.

Lightningin supertähti Nikita Kucherovin 9,5 miljoonan kausipalkalla elävä sopimus päättyy kauteen 2026-27. Tähän asti Lightning on kiinnittänyt toistaiseksi venäläistähden lisäksi Brayden Pointin, Hagelin, Anthony Cirellin, Nick Paulin, Mikhail Sergachevin, Erik Cernakin ja maalivahti Vasilevskiyn. Nämä syövät palkkakatosta yhteensä 58,1 miljoonaa dollaria, joten Lightningin tulevaisuus on erinomaisella tavalla turvattu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL