Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käsittämätön sopimus! – NHL:n huippujoukkue teki valtaisan kiinnityksen

Colorado Avalanche taipui Tampa Bay Lightningille. Brandon Hagel teki kaksi maalia.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Tampa Bay Lightning on tehnyt valtaisan jatkosopimuksen organisaatiota kahdella edellisellä kaudella palvelleelle hyökkääjälle. Lightning on kiinnittänyt seuraavalle vuosikymmenelle kestävällä sopimuksella NHL:n siirtojen takarajalla 1,5 vuotta sitten hankkimansa hyökkääjän.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on tehnyt tulevaisuuden kannalta todella massiivisen jatkosopimuksen. GM Julien BriseBois on antanut kanadalaishyökkääjä Brandon Hagelille kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimuksen kokonaisarvo on yhteensä 52 miljoonaa dollaria. Hagel tienaa kaudesta keskimäärin 6,5 miljoonaa dollaria.

Hagelin sopimuksesta Lightning maksaa yhteensä 17,68 miljoonaa dollaria allekirjoitusbonuksina. Hagel saa heinäkuun ensimmäisenä päivänä 2024 yhteensä 7,18 miljoonaa dollaria käteen, kun uusi sopimus astuu voimaan. Toisen sopimuskauden alussa allekirjoitusbonusta maksetaan 6,5 miljoonaa dollaria. Kahden ensimmäisen kauden ajan runkosarjan ajalta maksettava palkka on alle 2,5 miljoonaa dollaria, mutta jokaisella kuudella viimeisellä kaudella hyökkääjä saa vähintään 4,45 miljoonaa dollaria palkkaa runkosarjan ajalta.

Sopimuksessa on siirron estäviä pykäliä kaudesta 2026-27 eteenpäin eli kaksi ensimmäistä kautta Hagel ei voi vaikuttaa siihen voiko häntä kaupata tai ei.

Saskatoonin kaupungista, Saskatchewanin provinssista kotoisin oleva 24-vuotias kanadalaishyökkääjä on Buffalo Sabresin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2016. Sabres varasi hyökkääjän vuorolla 159.

Neljän NHL-kauden aikana Hagel on edustanut Chicago Blackhawksia ja Lightningia yhteensä 211 NHL-ottelussa ja näissä on syntynyt 64 maalia ja yhteensä 132 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä paukutti isossa roolissa yhteensä 30 maalia 64 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL