Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippulupaukselle sopimus! – NHL:n heittopussi teki kovan siirron

London Knightsin puolustajalupaus Oliver Bonk teki tulokassopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa.
AOP

NHL:ssä todelliseen uudelleenrakennukseen ryhtynyt Philadelphia Flyers on tehnyt tänä kesänä kovia siirtoja. Joukkueelta on vaikea odottaa menestystä tulevalla kaudella tai edes kahdella seuraavalla, mutta tämän jälkeen tulevaisuus vaikuttaa äärimmäisen kirkkaalta. Organisaatiossa on paljon lupaavia pelaajia ja lukuiset varausvuorot mahdollistavat nuorten varaamisen myös lähitulevaisuudessa.

John Tortorellan valmennukseen viime kaudeksi siirtyneen Philadelphia Flyersin tuore GM Daniel Briere on antanut tulokassopimuksen huippulupaavalle puolustajalle. Briere teki kolmivuotisen tulokassopimuksen kanadalaispuolustaja Oliver Bonkin kanssa, jonka Flyers varasi ensimmäisen kierroksen 22. pelaajana tämän kesän NHL:n varaustilaisuudessa Nashvillessa.

Ottawan kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva Bonk on 188 senttiä pitkä puolustaja, ja painaa 82 kiloa. Oikealta laukova Bonk on pelannut viimeiset kaksi vuotta OHL:n huippuseura London Knightsin riveissä. Ammattilaissopimuksen tekeminen tarkoittaa sitä, että puolustaja joko pelaa koko ensi kauden vielä OHL:ssä tai ottaa paikan NHL:stä. Todennäköistä on kuitenkin se, että Bonkia marinoidaan OHL:ssä.

Kanadalainen teki viime kaudella hurjat tehot 10+30 67 otteluun Knightsin riveissä. Ensimmäisellä kaudella kymmeneen otteluun syntyi vain kolme syöttöpistettä.

Ensi kaudella Knightsin riveissä pelaa myös San Jose Sharksin varaama suomalaishyökkääjä Kasper Halttunen. Joukkueen kanssa ensi kaudeksi on tehnyt sopimuksen jo kahdeksan NHL-varauksen omaavaa pelaajaa. Knightsia valmentaa seuran presidentti Dale Hunter.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL