Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä on rajoitettuja vapaita agentteja! – Tämä on heidän kohtalonsa

Edmonton Oilersin kanadalaispuolustaja Evan Bouchard odottaa jatkosopimusta.
AOP

NHL:ssä on sopimusteknisiä asioita todella paljon. Yleensä kaikki liittyvät pelaajien sopimuksiin ja sopimuksien sen hetkisiin tilanteisiin teknisessä mielessä. Nuorten pelaajien tulokassopimuksen jälkeinen status on rajoitettu vapaa agentti, eli kaikki oikeudet säilyvät pelaajaoikeudet omaavalla seuralla. Näitä pelaajia on vielä kuusi kappaletta tulevalle kaudelle.

NHL:ssä GM:t joutuvat jokaisella kaudella pohtimaan tarkkaan mihin palkkakatossa oleva tila käytetään. NHL:ssä päättyy jokaisella kaudella jopa satoja sopimuksia ja nämä pelaajat pääsevät neuvottelemaan vapaasti muiden seurojen kanssa uusista sopimuksista.

NHL:ssä on myös nuoria pelaajia, jotka ovat pelanneet ensimmäisen sopimuksensa eli tulokassopimuksen päätökseen. Tulokassopimuksen päättyessä pelaajat ovat rajoitettuja vapaita agentteja, eli neuvotteluoikeudet säilyvät joukkueella, mutta sopimusta ei tarvitse saada nopealla aikataululla maaliin.

Rajoitettuja vapaita agentteja ilman sopimusta ensi kaudesta on puolustajien osalta NHL:ssä tällä hetkellä kuusi kappaletta.

Kuumin nimi on Edmonton Oilersin isokokoinen kanadalaispuolustaja Evan Bouchard. Bouchard teki viime kaudella 23-vuotiaana yhteensä 40 tehopistettä 82 otteluun runkosarjassa. Kanadalainen oli Oilersin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa.

Bouchard ja Oilers haluavat molemmat jatkaa yhteistä tietä, mutta ongelma muodostuu nyt Oilersin nihkeän palkkakattotilanteen takia. Bouchard on kahteen edelliseen kauteen pommittanut 163 otteluun yhteensä 83 tehopistettä.

Uusi jatkosopimus olisi varmasti Oilersin kannalta järkevin olla mahdollisimman pitkä, mutta tämä tarkoittaa isompaa kausipalkkaa. Mikäli Bouchard suostuu 2-3 vuoden jatkosopimukseen, niin arvo voisi olla pienempi. Ensi kaudeksi palkkatilaa Oilersilla on vain reilut kolme miljoonaa dollaria, joten umpikuja on todellinen.

Muita rajoitettuja vapaita agentteja ovat Winnipeg Jetsin puolustaja Logan Stanley ja Declan Chisholm sekä Anaheim Ducksin huippulupaus Jamie Drysdale. Myös Columbus Blue Jacketsin Tim Berni ja Minnesota Wildin Calen Addison tarvitsevat sopimuksen. Addisonin kohdalla tilanne on sama kuin Bouchardilla ja Oilersilla, Wildilla ei ole palkkakattoa tarpeeksi jatkosopimuksen tekemiseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL