Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Löytyykö vielä uusi koti? – Nämä NHL-puolustajat ovat vielä vailla sopimusta

Ottawa Senatorsin Michael Del Zotto
AOP

NHL:n vapaat markkinat ovat olleet käynnissä heinäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen. NHL-organisaatiot ovat tehneet paljon sopimuksia ja etenkin puolustajien osalta markkinat ovat olleet todella kuivat. Kuivista markkinoista kertoo se, että elokuussa on jäljellä vain kolmosparin tai AHL-tason puolustajia.

NHL:n vapailla markkinoilla on ollut todella heikosti laadukkaita puolustajia tänä kesänä. Parhaat puolustajat on tehneet sopimukset uusiin seuroihin hyvissä ajoin. Viimeinen puolustaja, joka sai sopimuksen oli kokenut kanadalaispuolustaja Matt Dumba, joka teki Arizona Coyotesin kanssa vuoden mittaisen lapun.

Tällä hetkellä markkinoilla on tarjolla enää peruspuolustajia kolmospariin tai seiskapakin rooliin. Näistä laadukkaimmat lienee Nick Holden ja Michael Del Zotto, joista kumpikin on viihtynyt viimeisten kausien aikana Ottawa Senatorsin organisaatiossa. Kumpikin puolustaja pystyy pelaamaan perusvarmaa puolustuspeliä, mutta eivät tuo joukkueeseen mitään erikoisosaamista.

Kokenut kanadalaispuolustaja Slater Koekkoek pystyy pelaamaan molemmilla puolilla ja antamaan tulitukea puolustuksen kautta. Koekkoek on tällä hetkellä puolustajana sillä tasolla, että hänestä voi saada apua harjoitusleirille koeaikasopimuksen muodossa ja lopulta minimipalkalla ylimääräiseksi puolustajaksi joukkueeseen.

Urallaan Vancouver Canucksia ja Los Angeles Kingsiä edustanut Alexander Edler etsii vielä uutta seuraa. 37-vuotias Edler on todella kokenut pelaaja ja pystyy antamaan kolmosparista vasemmalta puolelta tarvittavaa tukea sekä luomaan kilpailua nuorille pelaajille.

Edlerin kaltaiseen rooliin sopii myös tasoltaan heikommat Nathan Beaulieu, Mark Pysyk, Anthony Bitetto, Scott Harrington, Jordie Benn ja Ryan Murray.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL