Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti odottaa jatkosopimusta! – ”Onko tässä hyvä verrokki?”

Anaheim Ducksin kärkipelaajia, Trevor Zegras ja Jamie Drysdale.
AOP

NHL:ssä on tällä hetkellä useampi pelaaja, joka on vielä rajoitettuna vapaana agenttina odottamassa ensi kaudeksi sopimusta. Yksi tällainen pelaaja löytyy uudelleenrakennuksen keskellä rypevästä Anaheim Ducksista. Ducksin tähtihyökkääjä pelasi tulokassopimuksensa maaliin ja odottaa nyt jatkosopimusta organisaatiolta.

Tulevaksi kaudeksi Greg Croninin valmennukseen siirtyvä Anaheim Ducks on mielenkiintoisessa tilanteessa. GM Pat Verbeek on kesällä tehnyt loistavaa työtä ja hankkinut vahvistuksia nuoren rungon ympärille. Lisäksi Verbeek sai kiinnitettyä lupaavan hyökkääjän todella pitkään jatkosopimukseen.

Verbeekillä riittää vielä tehtävää sillä joukkueessa on kaksi nuorta ja äärimmäisen lupaavaa pelaajaa, jotka kaipaavat vielä jatkosopimusta. Nämä ovat yhdysvaltaishyökkääjä Trevor Zegras ja kanadalaispuolustaja Jamie Drysdale.

Zegras on urallaan pelannut NHL:ssä nyt kolmen kauden ajan yhteensä 180 ottelua. Näissä on syntynyt 49 maalia ja yhteensä 139 tehopistettä. Kahdella viime kaudella yhdysvaltalainen on onnistunut tekemään 23 maalia ja rikkomaan 60 pisteen rajapyykin.

Zegrasin joukkuetoveri Troy Terry sai vastikään seitsemän vuoden ja arvoltaan 49 miljoonan dollarin mittaisen jatkosopimuksen. Terryn sopimus oli hyökkääjän uran toinen tulokassopimuksen jälkeen. Terry on tehnyt kahdella edellisellä kaudella yhteensä 60 maalia, mutta vain 128 tehopistettä.

Jos Zegras saa jatkosopimuksen vertautuen Terryyn, niin uuden sopimuksen arvo tulisi liikkua kahdeksan miljoonan kieppeillä mikäli vuosia on luvassa kuusi tai enemmän. Mikäli Zegras tekee vain siltasopimuksen, niin sopimuksen arvo saattaa nousta jopa kymmeneen miljoonaan dollariin.

Zegrasista voidaan odottaa Ducksiin New Jersey Devilsin Jack Hughesin kaltaista dominoivaa hyökkääjää. Hughes teki kolmella ensimmäisellä kaudella NHL:ssä 166 otteluun yhteensä 108 tehopistettä ja sai kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen arvoltaan 64 miljoonaa dollaria vain reilun kahden kauden näytöillä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL