Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtisentteri lopettaa uransa

Boston Bruinsin David Krejci.
AOP

NHL:ssä pitkän uran Boston Bruinsin riveissä pelannut tshekkitaituri David Krejci on päättänyt lopettaa uransa. Krejci palasi viime kaudeksi NHL:n pelattuaan yhden kauden kotimaassaan, mutta ei saanut uralle toivottua kruunua toisen Stanley Cupin muodossa.

Tshekin Sternberkin kaupungista kotoisin oleva 37-vuotias keskushyökkääjä David Krejci on päättänyt pitkään kestäneen pelaajauransa. Krejci pelasi koko NHL-uransa Boston Bruinsin riveissä, joka varasi monipuolisen keskushyökkääjän toisella kierroksella kesän 2004 NHL:n varaustilaisuudessa. Bruins käytti 183 senttiä pitkään oikealta laukovaan hyökkääjään varausvuoron 63.

Urallaan Krejci voitti kertaalleen Stanley Cupin ja tämä tapahtui kesällä 2011, kun Bruins kaatoi finaaleissa Vancouver Canucksin voitoin 4-3. Krejci pelasi NHL-urallaan yhteensä 1032 runkosarjan ottelua ja iski näissä 231 maalia. Tehopisteitä syntyi yhteensä 786 kappaletta.

Krejci onnistui parhaalla kaudellaan tekemään maaleja yhteensä 23 kappaletta. Tämä tapahtui kahdesti uran aikana. 20 maalin rajapyykin tshekkivirtuoosi rikkoi yhteensä neljä kertaa urallaan. Parhaalla kaudella tehopisteitä syntyi 73 kappaletta ja tämäkin tapahtui kahdesti. Yli 60 pisteen kausia NHL-uralta kertyi kuusi.

Krejcin lisäksi tähän kauteen Bruinsin organisaatiosta uransa lopetti Patrice Bergeron, joten kaksi kärkisentteriä puuttuu jatkossa Bruinsin miehistöstä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL