Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Fanit sen sanoi! – Tässä olisi sopivin hinta NHL:n katsomiselle Suomessa

NHL Areena, Dallas
AOP

NHL:ää on näkynyt Suomessa maksukanavien kautta jo pitkään. TV-oikeuksien siirtyminen nykyiseltä nimeltään Viaplay Groupille tapahtui 2010-luvun alussa. Tämän jälkeen jokainen NHL-ottelu on ollut nähtävissä saman talon kautta suomalaisille katsojille edullisesti.

Viime keväänä ja tänä kesänä on nähty paljon uutisointia siitä, että urheilukanavistaan tunnettu Viaplay Group on ollut taloudellisissa ongelmissa. NHL:ää, Formula ykkösten MM-sarjaa ja muun muassa jalkapallon Valioliigaa näyttävä Viaplay on joutunut tekemään kovia ratkaisuja heikon taloudellisen tilanteen vuoksi.

Viaplay on nostanut paketissaan toistuvasti hintoja, mikä on ajanut katsojia halvempien tai jopa ilmaisten palveluiden ääreen. Viimeisin Viaplayn paketin hinta kuukaudessa oli 45 euroa, mikä sisältää kaiken laajasta urheilutarjonnasta sekä elokuvat, että sarjat päälle.

NHL-faneja on kismittänyt pitkään se, miksi Viaplay ei voisi tarjota pakettia, jolla näkee vain yhden sarjan. Monet NHL-fanit ovat ottaneet Viaplayn monipuolisuuden ja alhaisen hinnan takia. Jokunen vuosi sitten Viaplay maksoi vain 30 euroa kuukaudessa ja sillä sai kaikki NHL-pelit sekä paljon ekstraa päälle.

NHL-podcast Kaukosenlaidalla järjesti Twitterissä kyselyn, jossa kyseltiin NHL-seuraavilta ihmisiltä mikä olisi pelkästä NHL:stä sopiva hinta kuluttajan maksettavaksi.

Vaihtoehtoja oli neljä aina 250 eurosta 400 euroon asti per kausi. Lopulta lukuisista äänestäjistä koostuneen kyselyn myötä eniten ääniä sai 250 euron vuosihinta, mikä tekisi keskiarvolta noin 25 euroa kuukaudessa. Lähes 35 prosenttia äänestäjistä olisi valmis maksamaan 300 euroa kuukaudessa NHL:n katsomisesta ja kaksi prosenttia vielä 400 euroakin.

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarja NFL tarjoaa Euroopan faneilleen mahdollisuuden NFL:n Game Pass -palveluun. Tämä maksaa suomalaiselle 250 euroa kaudesta. Game Passin avulla voi katsoa kaikki pelit ja menneidenkin kausien otteluja sekä dokumentteja mikäli ne kiinnostavat. NFL-kauden aikana pelataan 272 ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL