Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue vahvisti alakertaa

Edmonton Oilersin Connor McDavid kiertää Pittsburgh Penguinsin Jeff Petrya.
AOP

NHL:ssä jo kertaalleen tämän kesän aikana siirtynyt yhdysvaltalaispuolustaja Jeff Petry on löytänyt jälleen uuden kodin. Petry kaupattiin toistamiseen kahden viikon sisällä, kun Montreal Canadiens lähetti puolustajan eteenpäin.

Montreal Canadiensin GM Kent Hughes on tehnyt puolustajakauppaa. Hughes kauppasi oikealta laukovan kokeneen yhdysvaltalaispuolustaja Jeff Petryn Detroit Red Wingsiin.

Vaihdossa Canadiens sai puolustaja Gustav Lindströmin ja neljännen kierroksen varausvuoron kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen. Canadiens saa myöhemmän kahdesta Red Wingsin omaavasta varausvuorosta.

Canadiens syö pelaajakaupassa Petryn palkasta 50 prosenttia, eli yhdysvaltalaisen palkkakattoon vaikuttava palkka on Red Wingsissä vain 2,35 miljoonaa dollaria. Petryn palkasta Pittsburgh Penguins söi aiemmin 25 prosenttia. Yhdysvaltalainen siirtyi takaisin Canadiensiin osana pelaajakauppaa, jossa Penguins hankki Erik Karlssonin San Jose Sharksista.

Joulukuussa 36 vuotta täyttävä Petry on kotoisin Ann Arborin kaupungista, Michiganin osavaltiosta. Siirtyminen Detroitiin tarkoittaa käytännössä siirtymistä kotiseudulle pelaamaan, sillä Ann Arbor on vain 70 kilometrin päässä Detroitista.

Oikealta laukova 191 senttiä pitkä puolustaja on Edmonton Oilersin kakkoskierroksen varaus kesän 2006 NHL:n varaustilaisuudesta. Petry on pelannut urallaan 864 ottelua ja on iskenyt näissä 92 maalia sekä yhteensä 353 tehopistettä.

Canadiensiin siirtyvä Lindström on 24-vuotias ruotsalaispuolustaja. Red Wings varasi Östervalasta kotoisin olevan oikealta laukovan puolustajan kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Lindströmiin Red Wings käytti vuoron 38. Neljällä NHL-kaudella puolustaja on pelannut 128 ottelua ja iskenyt 25 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL