Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Kiistelty pelaaja jättimäiseen NHL-sopimukseen!

Washington Capitalsin Tom Wilson.
AOP

NHL:ssä pitkään omaa mainettaan luonut Washington Capitalsin Tom Wilson on tehnyt rahakkaat jatkosopimuksen organisaation kanssa. Wilson jatkaa pitkälle yli 2030-luvun puolelle Yhdysvaltain pääkaupungin joukkueessa.

Spencer Carberyn valmennukseen siirtynyt Washington Capitals on kiinnittänyt kanadalaishyökkääjä Tom Wilsonin hurjaan jatkosopimukseen. GM Brian MacLellan on antanut luottohyökkääjälleen seitsemän vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka arvo on hurjat 45,5 miljoonaa dollaria.

Wilson tienaa uudella sopimuksellaan keskimäärin 6,5 miljoonaa dollaria kaudesta. Jokainen kausi pitää sisällään allekirjoitusbonuksia. Ensimmäisellä kaudella Capitals maksaa viisi miljoonaa allekirjoitusbonuksina ja jokaisella kaudella vähintään kaksi miljoonaa dollaria. Kahdella viimeseillä sopimuskaudella palkka kauden ajalta on vain 900 tuhatta dollaria.

29-vuotias kanadalaishyökkääjä on Capitalsin ykköskierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Wilson varattiin koko varaustilaisuuden 16. pelaajana. Hyökkääjä on tienannut tähän mennessä urallaan reilut 31 miljoonaa dollaria. Tämän hetkistä sopimusta on vielä ensi kausi jäljellä, joten hyökkääjä on sidottu organisaation palveluksiin seuraavaksi kahdeksaksi vuodeksi.

Toronton kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva hyökkääjä on 193 senttiä pitkä ja painaa hurjat sata kiloa. Fyysisestä pelityylistään tunnettu Wilson on urallaan pelannut 680 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näihin 128 maalia sekä yhteensä 295 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä on tehnyt 24 maalia. Wilson on rikkonut 20 maalin rajan yhteensä kolme kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL