Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kestomenestyjä kiinnitti syvyyshyökkääjän! – ”Erinomainen sopimus…”

Drew O'Connor hyökkääjä USA
AOP

Jääkiekon MM-kisoissa urallaan Yhdysvaltoja edustanut Drew O’Connor on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen NHL:ssä edustamansa seuransa kanssa. O’Connor pelaa jatkossakin Pittsburgh Penguinsin riveissä, johon hyökkääjä on uransa ensimmäiset sopimukset maailman parhaassa jääkiekkosarjassa.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. GM Kyle Dubas on kiinnittänyt monipuolisen laitahyökkääjä Drew O’Connorin kahden vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

O’Connor tienaa kahdesta kaudesta 1,85 miljoonaa dollaria, joten hyökkääjän keskiarvoinen palkka kautta kohden on 925 tuhatta dollaria. Sopimus on yksisuuntainen, joten palkka on sama niin NHL:ssä kuin AHL:ssä pelatessa.

Waynen kaupungista, New Jerseyn osavaltiosta kotoisin oleva O’Connor on isokokoinen laitahyökkääjä. O’Connorilla on mittaa 191 senttiä ja painoa reilut 90 kiloa. Vasemmalta laukovaa O’Connoria ei koskaan varattu NHL:n. Lopulta 25-vuotias hyökkääjä teki vapaana pelaajana ensimmäisen NHL-sopimuksen Penguinsin kanssa kaudelle 2020-21.

O’Connor on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 78 ottelua ja iskenyt näissä 17 tehopistettä. Maaleja on kertynyt tilille kahdeksan kappaletta. Ennen ammattilaisuraansa O’Connor pelasi Darmouthin yliopistossa kahden kauden ajan 65 ottelua ja iski näissä 59 tehopistettä.

Penguinsin kannalta kyseessä on erinomainen sopimus, sillä O’Connor on alaketjuissa todella monikäyttöinen pelaaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL