Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

Tähtihyökkääjä palaa Liigaan! – Tässä uusi seura

Mingoia oli KooKoon yksi parhaista pistemiehistä Liigassa.
AOP

Liigassa aiemmin urallaan kahden kauden ajan viihtynyt yhdysvaltalaishyökkääjä palaa Liigaan. Uusi seura on kahden Saksan DEL-liigassa vietetyn kauden jälkeen Oulun Kärpät. Lauri Marjamäen valmentama joukkue saa riveihinsä hyökkääjän, joka pystyy tekemään hurjia määriä pisteitä sarjassa.

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät saa lisää vahvistusta hyökkäykseensä tulevaksi kaudeksi. Kärpät on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Trevor Mingoian kanssa. Mingoia on urallaan aiemmin pelannut Liigassa Kouvolan KooKoon riveissä ennen siirtymistä DEL-liigaan Grizzlys Wolfsburgin riveihin.

31-vuotias Mingoia on kotoisin New Yorkin osavaltion Fairportin kaupungista, 180 senttiä pitkä oikealta laukova hyökkääjä painaa 84 kiloa. Viimeisen kahden kauden aikana Mingoia iski DEL-liigassa 89 otteluun 25 maalia ja yhteensä 78 tehopistettä. Liigassa KooKoon paidassa syntyi 73 otteluun 27 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä.

– Mingoiasta saamme hyvän oikealta laukovan hyökkäyssuunnan uhan meille, mikä auttaa varmasti sekä hyökkäys-, että erikoistilannepelaamistamme. Hän tuo mukanaan monipuolisuutta ja viimeistelyvoimaa. Oli hienoa huomata, miten paljon hän halusi tulla nimenomaan Ouluun ja Kärppiin. Koska Liiga on sarjana Mingoialle entuudestaan tuttu, hän pääsee varmasti heti hyvin liikkeelle ja näyttämään osaamistaan oululaisyleisölle, hehkutti Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen seuran tiedotteessa.

Ennen Liigaan siirtymistä ensimmäiselle visiitille hyökkääjä pelasi kauden Ruotsissa Västerviksin ja Rögle BK:n riveissä. SHL:ssä Röglen paidassa syntyi 26 otteluun runkosarjassa seitsemän maalia ja 12 tehopistettä. Kahteen pudotuspeliotteluun ei tehoja syntynyt.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga