Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja sopimus! – NHL:n supertähdelle jatkopahvi

Minnesota Wildin ruotsalaismaalivahti Filip Gustavsson.
AOP

NHL:ssä viime kaudella ykkösmaalivahdiksi Minnesota Wildin riveissä noussut Filip Gustavsson on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Gustavsson varasti viime kaudella ykkösmaalivahdin paikan Wildiin aiemmin hankitulta Marc-Andre Fleurylta. Gustavsson siirtyi Wildiin Kanadan pääkaupungin NHL-joukkueesta.

Ruotsalaismaalivahti Filip Gustavsson on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen Minnesota Wildin kanssa.

Dean Evasonin valmentama Wild saa nauttia edulliseen hintaan ruotsalaiskassarin palveluksista. GM Bill Guerin kirjoitti maalivahdin kanssa sopimuksen, jonka kokonaisarvo on vain 11,25 miljoonaa dollaria. Gustavsson tienaa kaudesta keskimäärin 3,75 miljoonaa dollaria.

Kahdella ensimmäisellä kaudella palkka on reilut neljä miljoonaa dollaria, mutta kolmannella kaudella palkka laskee kolmeen miljoonaan dollariin. Sopimuksessa ei ole siirron estäviä pykäliä. Sopimuksen päättyessä ruotsalainen on rajoittamaton vapaa agentti.

Kesäkuussa 25 vuotta täyttänyt ruotsalaismaalivahti on kotoisin Skellefteån kaupungista. 188 senttiä pitkä maalivahti on Pittsburgh Penguinsin kakkoskierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Penguins poimi lupaavan maalivahdin koko varaustilaisuuden 55. pelaajana.

Gustavsson siirtyi ensin Senatorsiin kolmen seuran välisessä kaupassa, jossa keskushyökkääjä Derick Brassard oli siirron isoin palanen. Lopulta ruotsalainen jatkoi matkaansa Senatorsista Wildiin vaihdossa Cam Talbotiin.

Gustavsson on uransa aikana pelannut NHL:ssä yhteensä 66 ottelua ja torjunut 32 voittoa. Torjuntaprosentti lyhyen NHL-uran aikana on 92,0 ja nollapelejä on kertynyt yhteensä kolme, joista kaikki on viime kaudelta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL