Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uudelleenrakennus koittaa tundralla? – Winnipeg Jets varasi huippulupauksen!

Kanadalaishyökkääjä Colby Barlow varattiin Winnipeg Jetsiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Winnipeg Jets ei varaustilaisuudessa isommin juhlinut.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets jäi viime kaudella karusti ulos pudotuspeleistä. Kesällä Jetsissä on käynyt ovet moneen suuntaan, kun GM Kevin Cheveldayoff on pistänyt tuulemaan. Cheveldayoff kauppasi kanadalaisen tähtisentterin eteenpäin ja osti entisen kapteenin sopimuksen ulos.

Tämän kesän varaustilaisuudessa Jets varasi monta hyvää pelaajaa. Yhteensä varauksia joukkueelle kertyi viisi kappaletta ja näistä kaksi osui kolmelle ensimmäiselle kierrokselle.

Ensimmäisellä kierroksella Cheveldayoff varasi kanadalaishyökkääjä Colby Barlowin. Barlow on todella taitava laitahyökkääjä. 185 senttiä pitkä Barlow on kotoisin Orillian kaupungista, Ontarion provinssista. Kahdella edellisellä kaudella Barlow on pelannut OHL:ssä Owen Sound Attackin riveissä ja iskenyt 118 otteluun yhteensä 76 maalia ja 126 tehopistettä. Kanadan alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa MM-kisoissa kuuteen otteluun syntyi kolme maalia ja yhteensä neljä tehopistettä.

Kolmannella kierroksella vuorolla 82 Cheveldayoff kiinnitti isokokoisen yhdysvaltalaishyökkääjä Zachary Nehringin. 191 senttiä pitkä oikealta laukova Nehring on kotoisin Minotin kaupungista, Pohjois-Dakotan osavaltiosta. Nehring pelaa ensi kaudella USHL:ää Sioux Falls Stampeden riveissä ja siirtyy länsi-Michiganin yliopistoon kaudeksi 2024-25.

Viidennellä ja seitsemännellä kierroksella Jets poimi kanadalaishyökkääjät Jacob Julienin sekä Connor Levisin.

Viidennellä kierroksella vuorolla 151 Jets nappasi kanadalaismaalivahti Thomas Milicin riveihinsä. New Westminsterin kaupungista, Brittiläisen Kolumbian provinssista kotoisin oleva Milic pelasi erinomaiset MM-kisat Kanadan maalilla alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.  Milic torjui voiton jokaisessa ottelussa torjuntaprosentilla 93,2.

WHL:ssä Milic edustaa Seattle Thunderbirdsiä. Thunderbirdsin riveissä viime kaudella Milic torjui runkosarjassa 27 voittoa ja joukkue hävisi vain neljä kertaa. Milic on jo 20-vuotias, eli maalivahti varattiin kaksi vuotta yli-ikäisenä.

Ensi kesälle Jetsillä on käytössään kuusi omaa varausvuoroa. Ainoastaan oma kakkoskierroksen varausvuoro puuttuu, mutta joukkueella on Montreal Canadiensin kakkoskierroksen varausvuoro tilalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL