Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maalipyssylle tilipäivä! – NHL-joukkue teki kovan ratkaisun

Vladimir Tarasenko Bluesin vieraspaidassa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella lähelle pudotuspelejä itäisessä konferenssissa edennyt Ottawa Senators on hankkinut lisää taitoa hyökkäykseen. Senators on kiinnittänyt venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenkon NHL:n vapailta markkinoilta riveihinsä edullisella hinnalla. Senators joutui kesällä aiemmin kauppaamaan yhden lupaavan maalintekijän eteenpäin, kun organisaatio ei päässyt pelaajan kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators on hankkinut lisää maalintekovoimaa hyökkäykseen. GM Pierre Dorion on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenkon kanssa sopimuksen. Sopimus on arvoltaan viisi miljoonaa dollaria. Sopimus sisältää siirron estävän pykälän.

Joulukuussa 32 vuotta täyttävä venäläishyökkääjä on kotoisin Jaroslavlin kaupungista. Vasemmalta laukova Tarasenko on 183 senttiä pitkä laitahyökkääjä, joka painaa yli sata kiloa. St. Louis Blues varasi hyökkääjän NHL:n varaustilaisuudessa vuonna 2010. Blues käytti hyökkääjään vuoron 16.

Tarasenko pelasi Bluesissa yhteensä 11 kauden ajan ja juhli organisaation kanssa Stanley Cup -mestaruutta kesällä 2019. Tarasenko teki Bluesin riveissä 644 otteluun yhteensä 262 maalia ja 553 tehopistettä. Bluesin GM Doug Armstrong kauppasi venäläisen viime talvena New York Rangersin riveihin, jossa hyökkääjä teki runkosarjaa kahdeksan maalia 31 otteluun ja yhteensä 21 tehopistettä.

Senatorsin kannalta Tarasenkon hankinta tuli tarpeeseen, sillä organisaatio joutui kauppaamaan laitahyökkääjä Alex DeBrincatin Detroit Red Wingsiin, kun hyökkääjä ei halunnut tehdä Kanadan pääkaupungin joukkueen kanssa jatkosopimusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL