Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Manhattanille vain viisi pelaajaa! – NHL:n varaustilaisuus oli hiljaiseloa NY Rangersin osalta

NHL: NHL Draft. NY Rangers poimi Gabriel Perreaultin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. New York Rangers on käyttänyt varausvuoroja viime kausina joukkueensa vahvistamiseen, joten organisaatio varasi vain viisi pelaajaa tänä vuonna.

Peter Lavioletten valmennukseen ensi kaudella siirtyvä New York Rangers oli hiljainen tämän vuoden varaustilaisuudessa. GM Chris Drury on viimeiset kaksi vuotta käyttänyt varausvuoroja joukkueensa vahvistamiseen NHL:n Stanley Cup -taistelussa. Tämä vuosi oli silkka pettymys, sillä Rangers kaatui heti ensimmäisellä kierroksella New Jersey Devilsin käsittelyssä.

Tämän kesän varaustilaisuudessa Rangers poimi riveihinsä kolme yhdysvaltalaiskiekkoilijaa, yhden ruotsalaispuolustajan sekä kanadalaishyökkääjän. Rangersilta löytyi ensimmäisen kierroksen varaus, kun Dallas Stars hankki joukkueen riveistä viime syksynä ruotsalaispuolustaja Nils Lundkvistin vaihdossa tähän varausvuoroon.

Rangers käytti ensimmäisen kierroksen vuoronsa yhdysvaltalaishyökkääjä Gabriel Perreaultiin. Vuorolla 23 varattu Perreault on todella lahjakas hyökkääjä. 180 senttiä pitkä vasemmalta laukova hyökkääjä on syntynyt Sherbrooken kaupungissa, Quebecin provinssissa Kanadassa, mutta edustaa Yhdysvaltoja. Perreault on viimeiset kaksi vuotta kuulunut Yhdysvaltain kehitysohjelmaan. Alle 18-vuotiaden MM-kisoissa hyökkääjä takoi viisi maalia ja yhteensä 18 tehopistettä seitsemään otteluun.

Kolmannella kierroksella GM Drury huusi vuorolla 90 puolustaja Drew Fortescuen nimen. Pearl Riverin kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva puolustaja on 188 senttiä pitkä ja painaa 80 kiloa. Vasemmalta laukova Fortescue on kuulunut Perreaultin tavoin Yhdysvaltain kehitysohjelmaan viime vuodet. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa puolustava puolustaja teki seitsemään otteluun maalin ja yhteensä kolme tehopistettä. Fortescue ja Perreault pelaavat ensi kaudesta alkaen Bostonin yliopistossa.

Viidennellä kierroksella Rangers varasi ruotsalaispuolustaja Rasmus Larssonin ja kuudennella kierroksella kanadalaishyökkääjä Dylan Roobroeckin sekä yhdysvaltaishyökkääjä Ty Hendricksin.

Ensi kesälle Rangersilla on toistaiseksi käytettävissä ykkös- ja kakkoskierroksen varaukset sekä neljännen, viidennen, ja kuudennen kierroksen vuorot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL