Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Itävaltalaislupaus päätyi Kanadan jääkiekon kehtoon

Montreal Canadiens varasi itävaltalaispuolustaja David Reinbacherin ensimmäisellä kierroksella.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. NHL:n yksi heikoimmista organisaatioista eli Montreal Canadiens varasi syvyyttä lupaaviin pelaajiin, mutta tähtivaraukset jäivät saamatta.

Martin St. Louisin valmennuksessa todella energistä jääkiekkoa pelaava Montreal Canadiens on syvällä uudelleenrakennuksessa. GM Kent Hughes pyrkii jatkossakin vahvistamaan joukkueen tulevaisuutta, jopa nykyhetken menetyksillä.

Nashvillen varaustilaisuudessa Canadiens pääsi varaamaan ensimmäisellä kierroksella vain kertaalleen ja toiselle kierroksellekaan varausvuoroa ei ollut. Ensimmäisen kierroksen jälkeen oli vain yksi vuoro kolmannelle kierrokselle, joten tähtivarausten naaraaminen on todella haastavaa.

Ensimmäisellä kierroksella viidentenä pelaajana Canadiens varasi itävaltalaispuolustaja David Reinbacherin. Reinbacher on ollut Itävallan nuorisomaajoukkueiden kantava voima puolustuksessa.  Hohenemsin kaupungista kotoisin oleva Reinbacher on 189 senttiä pitkä ja painaa lähes 90 kiloa.

Oikealta laukova puolustaja pelasi viime kaudella Sveitsin pääsarjaa NL-liigaa EHC Klotenin riveissä. 46 otteluun syntyi 22 tehopistettä, mikä oli joukkueen puolustajista toiseksi eniten. Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Reinbacher iski viiteen otteluun kaksi syöttöpistettä. Neljässä aikuisten MM-kisaottelussa syntyi yksi syöttöpiste.

Kolmannella kierroksella Canadiens varasi yhdysvaltalaismaalivahti Jacob Fowlerin. Fowler pelasi viime kaudella USHL:ää Youngstown Phantomsin riveissä 40 ottelua ja torjui 27 voittoa. Ensi kaudesta alkaen Fowler pelaa Bostonin yliopistossa.

Neljännellä kierroksella Canadiens poimi Florian Xhekajn, venäläispuolustaja Bogdan Konyuskovin sekä kanadalaismaalivahti Quentin Millerin. Viidennellä kierroksella hyökkääjä Sam Harrisin sekä maalivahti Yevgeni Volokhinin. Kuudennella kierroksella mukaan tarttui ruotsalaishyökkääjä Filip Eriksson ja seitsemännellä kierroksella yhdysvaltalaispuolustaja Luke Mittelstadt.

Ensi kesälle Canadiensilla on hurjasti varausvuoroja. Vuoroja on kolmelle ensimmäiselle kierrokselle yhteensä neljä kappaletta ja lopuille kierroksille seitsemän.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL