Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaisosaamista Minnesotaan – Nämä pelaajat päätyivät jääkiekon osavaltioon

Rasmus Kumpulainen varattiin Los Angeles Kingsin riveihin NHL:n varaustilaisuudessa.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Minnesota Wild hankki muutaman pelaajan voimin lisää syvyyttä lupaaviin pelaajiin.

Dean Evasonin valmennuksessa todella aggressiivista jääkiekkoa esittävä Minnesota Wild on melkoinen hissijoukkue. GM Bill Guerin on tehnyt Wildin organisaatiossa kovia ratkaisuja, mutta joukkue selvittää silti tiensä pudotuspeleihin kaudesta toiseen eikä pääse edes varaamaan pienellä vuorolla pelaajia. Lisäksi Wildin mahdollisuudet menestymiseen ovat ohkaiset.

Tämän vuoden NHL:n varaustilaisuudessa Wild varasi yhteensä kuusi pelaajaa sekä yhden Suomesta. Ensimmäisellä kahdella kierroksella varauksia tuli kolme kappaletta ja loput kolme varausta menivät kolmelle viimeiselle kierrokselle.

Ensimmäisellä kierroksella vuorolla 21 Guerin pääsi kuuluttamaan yhdysvaltaishyökkääjä Charlie Stramelin nimen. Isokokoinen oikealta laukova keskushyökkääjä pelasi viime kauden NCAA:ta Wisconsinin yliopistossa. Stramel täyttää lokakuussa 19 vuotta.

191 senttiä pitkä ja yli sata kiloa painava hyökkääjä iski viime kaudella yliopistossa yhteensä 12 tehopistettä 33 otteluun. Stramel edusti myös Yhdysvaltain alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta MM-kisoissa iskien seitsemään otteluun kolme syöttöpistettä.

Toisella kierroksella Wild varasi suomalaishyökkääjä Rasmus Kumpulaisen. Lahdesta kotoisin oleva 190 senttiä pitkä keskushyökkääjä täyttää elokuun alussa 18 vuotta. Vasemmalta laukova Kumpulainen iski viime kaudella Lahden Pelicansin a-nuorissa 41 otteluun 11 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa syntyi kolme maalia ja viisi tehopistettä viiteen otteluun.

Toisella kierroksella Wild varasi myös kanadalaishyökkääjä Riley Heidtin. Heidt iski WHL:ssä Prince George Cougarsin riveissä 68 otteluun 25 maalia ja yhteensä 97 tehopistettä. Heidt on 180 senttiä pitkä vasemmalta laukova laitahyökkääjä.

Myöhemmillä kierroksilla organisaatio poimi riveihinsä yhdysvaltaispuolustaja Aaron Pionkin, kanadalaishyökkääjä Kalem Parkerin ja yhdysvaltaishyökkääjä Jimmy Clarkin.

Ensi kesälle Wildilla on käytössään kuusi varausvuoroa. Ensimmäisen ja toisen kierroksen vuorot, sekä neljännen, viidennen ja kuudennen kierroksen vuorot. Wildilla on myös Buffalo Sabresista hankittu viidennen kierroksen varausvuoro täydentämässä pankkia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL