Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Edmontonilla laiha varaustilaisuus – Kaikki varaukset Pohjois-Amerikkaan

Barrie Coltsia edustava Beau Akey varattiin Edmonton Oilersiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Suurimpiin Stanley Cup -mestarisuosikkeihin lukeutuva Edmonton Oilers ei isommin varaustilaisuudessa juhlinut.

Jay Woodcroftin valmennuksessa kahdella edellisellä kaudella NHL:n pudotuspeleissä ainakin yhden ottelusarjan voittanut Edmonton Oilers ei liikaa pelaajia varannut tänä vuonna. GM Ken Holland pääsi kuuluttamaan kolmen pelaajan nimen, sillä suurin osa vuoroista oli kaupattu eteenpäin.

Oilers poimi riveihinsä kaksi kanadalaista ja yhden yhdysvaltalaisen pelaajan. Ensimmäinen varaus osui toiselle kierrokselle ja jälkimmäiset kuudennelle sekä seitsemännelle kierrokselle.

Toisella kierroksella Oilers pääsi varaamaan vuorolla 56 kanadalaispuolustaja Beau Akeyn. 183 senttiä pitkä oikealta laukova puolustaja on kotoisin Waterloon kaupungista, Ontarion provinssista. Akey on kahdella edellisellä kaudella edustanut OHL:ssä Barrie Coltsia. Coltsin riveissä on syntynyt 127 otteluun yhteensä 63 tehopistettä.

Kuudennella kierroksella vuorolla 184 Holland pääsi huutamaan maalivahti Nathaniel Dayn nimen. 189 senttiä pitkä Day on kotoisin Burlingtonin kaupungista, Ontarion provinssista. Day edustaa OHL:ssä Flint Firebirdsin joukkuetta ja torjui viime kaudella 17 voittoa torjuntaprosentilla 87,4.

Seitsemännellä kierroksella vuorolla 216 Oilers poimi yhdysvaltalaissentteri Matt Copponin. Oikealta laukova 180 senttiä pitkä keskushyökkääjä on kotoisin Mansfieldin kaupungista, Massachusettsin osavaltiosta. Vuonna 2003 syntynyt Copponui on pelannut kaksi edellistä vuotta Merrimackin yliopistossa ja tehnyt yhteensä 62 otteluun 38 tehopistettä.

Ensi kaudeksi Oilersilla on käytössään tällä hetkellä viisi varausvuoroa, joista kaksi on kahdelle ensimmäiselle kierrokselle. Tämän lisäksi vuoroja on myöhemmille kierroksille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL