Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Vancouver Canucks varasi ruotsalaista osaamista!

Vancouver Canucks varasi ruotsalaispuolustaja Tom Willanderin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Vancouver Canucks pääsi lisäämään nuorten pelaajien määrää organisaatiossa useamman varauksen voimin.

Rick Tocchettin valmennukseen kesken viime kauden siirtynyt Vancouver Canucks ei selvittänyt tietään pudotuspeleihin. Joukkueen ruotsalainen GM Patrik Allvin on kesällä tehnyt kovia ratkaisuja ja osti muun muassa tähtipuolustajan sopimuksen ulos.

Tämän kesän varaustilaisuudessa Canucks pääsi varaamaan seitsemän pelaajaa tulevaisuutta varten. Canucks poimi yhteensä kolme pelaajaa ensimmäisen 90 pelaajan joukossa, mikä on erittäin hyvä lukema. Kanadalaisjoukkue pääsi varaamaan vain kertaalleen ensimmäisellä kierroksella, mutta tämä varaus oli alustavasti erinomainen.

Allvin huusi ensimmäisellä kierroksella 11. vuorolla ruotsalaispuolustaja Tom Wallinderin nimen. Tukholmasta kotoisin oleva 186 senttiä pitkä oikealta laukova puolustaja pelasi viime kaudella SHL-joukkue Röglen riveissä. SHL:ssä kertyi kaksi ottelua ilman tehopisteitä, mutta Ruotsin a-nuorten pääsarjassa 39 otteluun syntyi 25 tehopistettä. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa tehopisteitä syntyi kahdeksan seitsemään otteluun. Ensi kaudella puolustaja pelaa Bostonin yliopistossa.

Kolmannella kierroksella Canucks varasi yhdysvaltalaispuolustaja Hunter Brzustewiczin. 183 senttiä pitkä oikealta laukova puolustaja on kotoisin Washingtonin kaupungista, Michiganin osavaltiosta. Brzustewicz pelasi viime kaudella OHL:ää Kitchener Rangersin riveissä. 68 otteluun kiekollinen puolustaja takoi hurjat 57 tehopistettä. Yhdysvaltalainen jatkaa Jussi Ahokkaan valmentamassa joukkueessa myös ensi kaudella.

Kolmannen kierroksen myöhäisemmällä vuorolla Canucks poimi kanadalaispuolustaja Sawyer Mynion, joka pelaa WHL:ssä Seattle Thunderbirdsin riveissä.

Neljännellä kierroksella Canucks varasi kolme pelaajaa, kun kanadalaishyökkääjät Ty Mueller sekä Matthew Perkins saivat varauksen. Myös ruotsalaishyökkääjä Vilmer Alriksson sai Canucksin varauksen. Seitsemännellä kierroksella Canucks poimi kanadalaispuolustaja Aiden Celebrinin.

Ensi kesälle Canucksilla on käytössään omista vuoroista kaikki muut paitsi kakkoskierroksen varausvuoro. Tämän lisäksi organisaatiolla on New Jersey Devilsin neljännen kierroksen vuoro käytössä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL