Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arizona Coyotes varasi kookkaita pelaajia sekä suomalaislupauksen!

Tampereen Ilveksen Samu Bau varattiin Arizona Coyotesiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Arizona Coyotes varasi Nashvillessa yhteensä 12 pelaajaa, mikä tuo paljon syvyyttä joukkueen nuoriin lupauksiin.

NHL:ssä useamman kauden jo uudelleenrakennuksen kourissa ollut Arizona Coyotes teki todella mielenkiintoisia varauksia varaustilaisuudessa. GM Bill Armstrongin johtama organisaatio pääsi varaamaan ensimmäisellä kierroksella kahdesti, toisella kierroksella kertaalleen ja kolmannella kierroksella neljä kertaa. Neljännen, viidennen ja kuudennen kierroksen aikana organisaatio poimi yhteensä viisi pelaajaa.

Ensimmäisellä kierroksella Coyotes poimi venäläispelaajat vuoroilla kuusi ja 12. Ensimmäisenä Armstrong kuulutti venäläispuolustaja Dmitri Simashevin nimen. Kostroman kaupungista kotoisin oleva 194 senttiä pitkä puolustaja pelasi viime kaudella yhteensä 18 ottelua KHL:ssä Lokomotiv Jaroslavlin riveissä. Pääosan ja pudotuspelit menneestä kaudesta Simashev pelasi MHL:ssä eli Venäjän junioriliigassa Loko Jaroslavlin riveissä.

Vuorolla 12 Coyotes poimi venäläishyökkääjä Daniil Butin. 195 senttiä pitkä laitahyökkääjä on Jaroslavlin kaupungista kotoisin oleva oikealta laukova pelimies. But iski MHL:n puolella 15 maalia 26 otteluun ja pudotuspeleissä seitsemään otteluun tehot 4+5. KHL:ssä But sai vastuuta 15 ottelun verran ja iski kaksi maalia.

Kakkoskierroksella Coyotes poimi riveihinsä tshekkimaalivahti Michael Hrabalin. Hrabal pelasi menneellä kaudella Omaha Lancersin riveissä USHL:ssä ja torjui yhdeksän voittoa 90,8 torjuntaprosentilla. Kaksimetrinen Prahasta kotoisin oleva maalivahti pelasi maansa alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa MM-kisoissa viisi ottelua ja voitti niistä yhden. Torjuntaprosentti oli kuitenkin erinomainen eli 92,0. Hrabal edustaa Massachusettsin yliopistoa seuraavat vuodet.

Yksi suomalainen aavikolle

Coyotes poimi riveihinsä myös yhden suomalaisen, kun Tampereen Ilveksen Samu Bau varattiin kuudennella kierroksella numerolla 162. Isokokoinen Helsingistä kotoisin oleva hyökkääjä teki viime kaudella Liigassa 25 otteluun tehot 1+1. KOOVEE:n riveissä Mestiksessä 15 otteluun syntyi yhdeksän tehopistettä.

Kolmannella kierroksella Coyotes varasi kanadalaisen hyökkääjän Jonathan Castagnan, ruotsalaishyökkääjä Noel Nordhin, yhdysvaltalaishyökkääjä Tanner Ludtken ja valkovenäläishyökkääjä Vadim Morozin.

Neljännellä kierroksella mukaan tarttui kanadalaispuolustaja Terrell Goldsmith. Viidennellä kierroksella varauksen saivat ruotsalaismaalivahti Melker Thelin ja kanadalaispuolustaja Justin Kipkie. Baun lisäksi kuudennella kierroksella Coyotes poimi yhdysvaltalaismaalivahti Carsen Musserin.

Ensi kesälle Coyotesilla on käytössään tällä hetkellä 13 varausvuoroa, joista seitsemän on kolmelle ensimmäiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL