Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalainen NHL-tähti rustasi nimen paperiin! – Hurja jatkosopimus

Florida Panthersin Eetu Luostarinen syötti kaksi maalia.
AOP

NHL:ssä kahden viimeisen kauden aikana läpi todellisesti lyönyt Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen on tehnyt jatkosopimuksen. Luostarisen sopimus käynnistyy vasta vuoden päästä, sillä nykyistä sopimusta on vielä vuosi jäljellä.

Paul Mauricen valmennuksessa NHL:n Stanley Cup -finaaleihin viime kaudella edennyt Florida Panthers on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. GM Bill Zito on antanut kolmivuotisen jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Eetu Luostariselle. Luostarisen nykyinen sopimus päättyy ensi kauteen, joten tuore sopimus pitää hyökkääjän organisaatiossa aina kesään 2027 saakka.

Uuden sopimuksen kokonaisarvo on yhdeksän miljoonaa dollaria. Luostarinen tienaa sopimuksellaan keskimäärin kolme miljoonaa dollaria kaudesta. Sopimuksen päättyessä Luostarinen on rajoittamaton vapaa agentti. Ensi kaudesta suomalainen tienaa 1,5 miljoonaa dollaria, joten palkankorotus on vuositasolla 100 prosenttinen.

25 vuotta syyskuussa täyttävä isokokoinen suomalaishyökkääjä on kotoisin Siilinjärveltä. Vasemmalta laukova 191 senttiä pitkä hyökkääjä on Carolina Hurricanesin kakkoskierroksen varaus kesältä 2017.

Luostarinen on pelannut NHL:ssä yhteensä 212 ottelua ja iskenyt 29 maalia. Tehopisteitä on syntynyt 78 kappaletta. Viime kaudella monipuolinen hyökkääjä takoi uransa ennätyspisteet, kun runkosarjan 82 otteluun syntyi 17 maalia ja 43 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL