Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin maalitykille uusi sopimus! – ”Edullinen lappu…”

Vegas Golden Knights kaatoi Minnesota Wildin. Pavel Dorofeyev iski kaksi maalia.
AOP

Stanley Cupia kesäkuussa juhlinut Vegas Golden Knights on saanut kasaan loistavia sopimuksia tänä kesänä joukkueen tulevaisuutta varten. Tuorein sopimus osui taitavaan venäläishyökkääjään, joka teki osittaista läpimurtoa Golden Knightsin riveihin viime kaudella.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on äärimmäisen hyvässä tilanteessa sopimusten osalta tulevaisuudessakin. Siitä pitää erittäin hyvää huolta GM Kelly McCrimmon. McCrimmon kiinnitti taitavan venäläishyökkääjän Pavel Dorofeyevin edulliseen jatkosopimukseen.

Nizhny Tagilin kaupungista kotoisin oleva Dorofeyev teki vuoden mittaisen ja arvoltaan hieman alle 900 tuhannen dollarin sopimuksen. 23 vuotta lokakuussa täyttävä laitahyökkääjä on Golden Knightsin kolmoskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Dorofeyev poimittiin NHL:n vuorolla 79.

183 senttiä pitkä ja 80 kiloa painava hyökkääjä on esiintynyt NHL:ssä vasta 20 ottelun ajan. Kahdella kaudella hyökkääjä on iskenyt pelaamiinsa otteluihin seitsemän maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Dorofeyevin seitsemän maalia syntyi viime kauden 18 otteluun. AHL:ssä hyökkääjä takoi Henderson Silver Knightsin riveissä 32 otteluun yhdeksän maalia ja 17 tehopistettä. Toissa kaudella AHL:ssä syntyi 52 tehopistettä ja 27 maalia 63 otteluun.

Dorofeyevin edullinen lappu tuo ensi kaudelle lisää vaihtoehtoja Golden Knightsin hyökkäykseen. Mikäli venäläinen onnistuu ottamaan pelipaikan NHL:n harjoitusleiriltä, niin Dorofeyev täyttää parhaimmillaan erinomaisesti kolmen kärkikentän laitahyökkääjän paikan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL