Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Mestarisuosikilla karmaiseva tilanne! – NHL-tähti haluaa enemmän palkkaa

Toronto Maple Leafsin Ilya Samsonov torjui voiton Philadelphia Flyersista.
AOP

Viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin pudotuspeleissä toiselle kierrokselle edennyt Toronto Maple Leafs on nihkeässä tilanteessa heinäkuussa. Joukkueen viime kauden ykkösmaalivahti Ilya Samsonov on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti, eikä maalivahdin kanssa ole saatu sopimusta aikaiseksi. Samsonovin kohdalla edetään välimieskäsittelyyn, joka esittää soviteltua palkkaa pelaajan sekä seuran välille.

Sheldon Keefen valmentaman Toronto Maple Leafsin tilanne ensi kautta ajatellen on todella ikävä. Joukkueella on sopimuksen alaisia maalivahteja NHL-tasolle ensi kaudeksi kaksi eli Matt Murray ja Joseph Woll. Nyt GM Brad Treliving yrittää saada venäläismaalivahti Ilya Samsonovia jatkosopimukseen ensi kaudeksi.

Treliving on tarjonnut venäläiselle vuoden sopimuksesta 2,4 miljoonan dollarin palkkaa, kun pelaaja vaatii 4,9 miljoonan dollarin kausipalkkaa. Näistä lukemista odotetaan pelaajan ja organisaation menevän välimiehen käsittelyyn, joka tarjoaa kompromissiratkaisua palkan suhteen.

Jo ennen Samsonovin sopimusta Maple Leafs on reilut kolme miljoonaa dollaria palkkakaton yli, mikä tarkoittaa sitä että organisaation on tehtävä ratkaisuja pelaajien suhteen.

190 senttiä pitkä 26-vuotias venäläismaalivahti oli aikoinaan Washington Capitalsin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudessa. Magnitogorskista kotoisin oleva maalivahti on pelannut NHL:ssä yhteensä 131 ottelua ja torjunut 79 voittoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL