Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n mestarisuosikki kiinnitti kovuutta alaketjuihin

Philadelphia Flyersin Brendan Lemieux siirtyy Carolina Hurricanesiin
AOP

NHL:ssä viime kaudella itäisen konferenssin finaaleihin Florida Panthersia vastaan edennyt Carolina Hurricanes on kiinnittänyt huippuhyökkääjän riveihinsä. Hurricanes vahvisti merkittävästi kahta alinta hyökkäysketjuaan kovaluisella laitahyökkääjällä. Sopimus on edullinen organisaation kannalta.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes on tehnyt merkittävän pelaajahankinnan. GM Don Waddell on tehnyt laitahyökkääjä Brendan Lemieuxin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Lemieux auttaa Hurricanesin kahta alinta ketjua seuraavalla kaudella ja tuo tarvittavaa vääntövoimaa joukkueeseen.

27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä tienaa tulevasta kaudesta 800 tuhatta dollaria. Lemieux on urallaan tienannut NHL:ssä pelaamalla lähes seitsemän miljoonaa dollaria.

Lemieux on kotoisin Denverin kaupungista, Coloradon osavaltiosta. Hyökkääjä omistaa myös Kanadan passin. 185 senttiä pitkä ja lähes sata kiloa painava laitahyökkääjä on Buffalo Sabresin kakkoskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Sabres poimi Lemieuxin toisen kierroksen ensimmäisenä pelaajana.

Yhdysvaltalainen on urallaan edustanut neljää NHL-organisaatiota ennen Hurricanesiin siirtymistä. Tilillä on kausia Winnipeg Jetsin, New York Rangersin, Los Angeles Kingsin ja Philadelphia Flyersin riveistä.

275 otteluun NHL:ssä Lemieux on tehnyt 33 maalia ja yhteensä 69 tehopistettä. Jäähyminuutteja on kertynyt 484 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL