Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n puolustajamarkkinat ovat kuivat – Kaksi tähtipelaajaa vailla sopimusta!

Minnesota Wildia pitkään edustanut Matt Dumba on edelleen ilman sopimusta.
AOP

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä käynnistyivät NHL:n vapaiden pelaajien markkinat. Näillä markkinoilla puolustajia oli todella vähän tarjolla, mutta niistäkin yksi tähti on vielä ilman sopimusta. Markkinoilla liikaa laatua ei ole tarjolla, mutta syvyyteen on tarjolla hyviä peruspuolustajia. 

NHL:n parhaat tarjolla olleet puolustajat ovat tehneet jo sopimukset uusiin seuroihin. Vielä tarjolla on kaksi kahteen kärkipariin sopivaa puolustajaa. Muut puolustajat ovat enemmän tai vähemmän syvyyspuolustajia joukkueissaan, mihin heitä voi hankkia.

Kuumin nimi markkinoilla on Minnesota Wildia koko uransa edustanut Matthew Dumba. Oikealta laukova kanadalaispuolustaja oli aikoinaan Wildin ykköskierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta.

Reginan kaupungista, Saskatchewanin provinssista kotoisin oleva puolustaja täyttää 29 vuotta heinäkuun lopulla. Kiekollisena puolustajana tunnettu Dumba on tehnyt urallaan 598 otteluun 236 tehopistettä. Viime kaudella Dumba jäi 14 tehopisteeseen, mikä oli suuri pettymys. Kanadalainen on parhaalla kaudellaan tehnyt 50 pistettä.

Philadelphia Flyers osti vastikään yhdysvaltalaispuolustaja Tony Deangelon sopimuksen ulos. Deangelon uskotaan tekevän sopimus Carolina Hurricanesiin, mutta tällä hetkellä puolustaja on vapaa neuvottelemaan sopimuksesta minkä tahansa NHL-joukkueen kanssa.

Syvyyteen puolustajista on tarjolla Chicago Blackhawksista lähtenyt Caleb Jones sekä Ottawa Senatorsista pakit saanut Nick Holden. Lisäksi huippulupaava Cal Foote etsii vielä uutta kotia kuten myös kokenut Alexander Edler, jonka uran jatko on vielä iso kysymysmerkki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL